Logovanie už opravenej chyby stále pretrváva

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
iNviNho
Člen | 352
+
0
-

Ahojte,

Jedná sa o url www.topuctovnici.sk/…zit-rebricek

Do logov sa mi stále zapisuje chyba :
Nette\InvalidArgumentException: Value ‚3‘ is out of allowed range [‚Všetky mestá‘, ‚Bratislava‘, ‚Bratislava I‘, ‚Bratislava II‘, …] in field ‚mesto‘. in …

Samozrejme, viem o akú chybu ide a fungovalo to vtedy, ked som mal selectbox naplneny arrayom, ktorý mal číselné keys a stringové values, a do defaultvalue som mu potom dával číselný key …

Ale tento array som zmenil a kľúč aj value už sú stringové, tak mu samozrejme dodávam aj z homepage aj pri vyhladávani stringové hodnoty a mne všetko funguje v poriadku, žiadna chyba, aj na localhoste aj na produkčnom serveri, avšak v logoch sa mi občas ukazuje táto chyba, ako keby niekto mal ešte v cache starú homepage a odtial sa odkazoval na vyhladavanie, kde som ešte neprenášal string, ale číselné hodnoty …

Temp cache som vymazal už niekoľkokrát a stále nič, už 3 dni sa mi stále loguje tento error, čo robiť?

David Matějka
Moderator | 6445
+
+1
-

videl bych to na primy pristup na takovouhle adresu. A to bud od robotu, nebo od lidi, co prisli pres vyhledavac. Google jich ma v indexu dost

iNviNho
Člen | 352
+
0
-

Matej ty si BOH, tak na toto by som neviem kedy prišiel …

Spravil som nový sitemap, kde boli staré a chybné URlčky, tak dúfam, že to pomôže.

Veľká vďaka!!!

Editoval iNviNho (17. 7. 2014 17:22)

MartinitCZ
Člen | 580
+
0
-

To se stává, když jde vývoj pře BC breaky :)