Přesun projektu z localhostu na server

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Luss
Člen | 2
+
0
-

Ahoj,
napsala jsem první aplikaci v Nette. Na localhostu všechno funguje, ale ve chvíli kdy se to pokusím přesunout na „ostrý“ webový server tak nic. Háže to chybu – Server Error We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later. error 500
Strukturu jsem víceméně dodržovala dle vzorových řešení, akorát jsem pak index.php přesunula z www do kořenové složky (s tím i opravila pár věcí a stále to funguje). Napadlo mě, že by to mohlo být třeba připojením k databázi, tak jsem si udělala zkušební app, která ji nepoužívá a stejně nic. V dokumentaci a fóru hledám, a nemůžu najít nic co by mi pomohlo. Nějaký nápad čím by to mohlo být?
Struktura adresářů + index.php

Děkuji

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

Ahoj, zkontroluj opravneni slozek temp a log – musi tam byt mozno zapisovat. Pak se koukni do slozky „log“, jestli tam neni nejaka chybova hlaska.

Taky zkus spustit requirements checker, zda server splnuje vse, co je pozadovano

taky muzes zkusit DOCASNE odkomentovat tento radek, coz zapne zobrazovani chybovych hlasek i na produkci

Editoval matej21 (24. 6. 2014 14:45)

Luss
Člen | 2
+
0
-

V log žádná chyba, práva opravena. aa chyba asi v serveru, nesplňuje :/ Tak já jdu koumat co s tím. Díky za tipy

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

Ouch! co to je za server, kde je zapnuty register globals :-O