Obrazovka laděnky – nevypisuje se číslo revize

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
jasir
Člen | 746
+
0
-

Taková drobnost: dole na stránce laděnky by se měla vypisovat číslo revize a datum, ale zobrazuje to pouze nepřeložené properties SVN (pro Nette i Dibi):

* Report generated at 2009/06/16 15:18:12
* http://localhost:8080/…ot/index.php?…
* PHP 5.2.9
* Srv/5.6.0.5642
* Nette Framework 0.9 (revision $WCREV$ released on $WCDATE$)
* Number of SQL queries: 0
* dibi 1.01 (revision $WCREV$ released on $WCDATE$)

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

A stáhnul jsi to z webu nebo SVN?

jasir
Člen | 746
+
0
-

Honza M. napsal(a):

A stáhnul jsi to z webu nebo SVN?

Ze SVN… Žeby?

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Tak to je jasný… Ony se ty properties automaticky nahradí za aktuální revizi až při exportu.

Když máš SVN, tak ale dáš update a můžeš tvrdit, že ti něco nefunguje v aktuální revizi ;-)

jasir
Člen | 746
+
0
-

Honza M. napsal(a):
Tak to je jasný… Ony se ty properties automaticky nahradí za aktuální revizi až při exportu.
Když máš SVN, tak ale dáš update a můžeš tvrdit, že ti něco nefunguje v aktuální revizi ;-)

Tak to jo. Tak to budu říkat takhle :) Já si řikal, že když se nahrazuje to $Id$ v hlavičče každého souboru, tak by se mělo nahradit i todle $WCREV$, ale teď si vybavuju, že na to je nějakej spešl prográmek, že… Sice SVN používám denně, ale tak nějak normálně, žádný velký výkony… (btw teď ale pomalu přecházím na GIT a jsem docela nadšenej)

Editoval jasir (16. 6. 2009 17:06)

michalh
Člen | 22
+
0
-
Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

aha

David Grudl
Nette Core | 8228
+
0
-

Jakmile budou pro GIT lepší nástroje na Windows, asi bych na něj Nette taky převedl.

jasir
Člen | 746
+
0
-

David Grudl napsal(a):

Jakmile budou pro GIT lepší nástroje na Windows, asi bych na něj Nette taky převedl.

Tohle už je docela pěkně použitelné, ze začátku se mi to moc nelíbilo (Gui), ale postupně si člověk zvykne a teď už mi to fakt připadá lepší než třeba TortoiseSVN.
Jinak pro zájemce zde docela easy návod.

Používám to současně spolu se SVN v jednom adresáři a je to fakt pěkné. VELICE snadné branche, a ta rychlost…

David Grudl
Nette Core | 8228
+
0
-

Díky!

Nilp
Člen | 65
+
0
-

Sam pouzivam Git (linux), ale AFAIK by meli Mercurial a zvlast Bazaar mit lepsi podporu pro Windows.