Stránka Screencast: S

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Diskuse ke stránce Screencast: Stáhnutí a zprovoznění Nette Framework

Nešlo by to trochu znekvalitnit? Dost se mi to seká, takže je to nekoukatelné.

nAS
Člen | 277
+
0
-

Podle mě není špatný nápad to nahrát i na YouTube. Tam si každý může vybrat kvalitu, kterou mu utáhne připojení i počítač (LQ, HQ, HD).

Mas3r
Člen | 116
+
0
-

Pokaždé, když dám pausu, tak mi tak skočí nějaká potvora s embed kódem. Je to dost nepraktické. Dal bych to pryč.

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Mám to v MP4 – víte o nějakém dobrém přehrávači?

phx
Člen | 651
+
0
-

VLC to nezvladne?

Tomik
Nette Evangelist | 485
+
0
-

Děkuju Davide za nahrání na YouTube, to by mělo, co se znekvalitnění týče, stačit. Komu půjde ten flashový přehrávač (mě jede všude, kde jsem to zkoušel), ten ať určitě zvolí tu mp4 verzi, je ostřejší, ale na zkouknutí pro toho, kdo to nemůže stáhnout (VLC nebo Media Classic Player to přehrají, pokud je to stažené, možná i streamovaně, ale to jsem nezkoušel) a nejde mu to streamovat přímo přes flash, je to YT dobrá volba.

Inza
Člen | 330
+
0
-

Co se týče YT good – ale možná bychom to mohli hodit i na Vimeo…

Jinak jsem na stránce přejmenoval nadpis ze screencast na nettecast a očísloval ho… – musí to být všude stejné..takže pokud chceme nettecast (já bych byl pro) tak musí být všude stejný, páč jinak bude v dokumentační říši nepořádek;-)…

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Revertuj to prosim. Musime pouzivat znama klicova slova a screencasty nebudou cislovane.

Inza
Člen | 330
+
0
-

David Grudl napsal(a):

Revertuj to prosim. Musime pouzivat znama klicova slova a screencasty nebudou cislovane.

Oki:-) – Tak ale potom bude všude Screencast ne? Páč on byl poředtím někde Nettecast a jinde screencast;-)

Tak já udělám všude Screencast a bez čísel, ok?

Inza
Člen | 330
+
0
-

David Grudl napsal(a):

Done;-)

Tomik
Nette Evangelist | 485
+
0
-

Osobně bych tomu klidně říkal Nettecast, ale kdekoli by se o tom psalo, tak tam použít klíčová slova Nette a screencat zvlášť.