Laděnka a posílání jejích výpisů mailem
- Honza Marek
- Člen | 1664
Tak mě tak napadlo, že když je teď v nette mailer, který umí posílat přílohy, tak by při chybě na serveru mohl přijít v příloze mailu hlásícího chybu rovnou kompletní „bluescreen“.
- Honza Kuchař
- Člen | 1662
Jsem pro, ale jak by fungovalo to současné nastavení, že se pošle chyba pouze poprvé?
- Ondřej Brejla
- Člen | 746
Tak by to nebylo defaultně zaplé, ale uživatel by si to mohl povolit?
Debug::attachBluescreen(TRUE);
V defaultním nastavení by se
bluescreen neposílal.
- Ondřej Mirtes
- Člen | 1536
Proč by to bylo bezpečnostní riziko? Pokud se mi někdo dostane do mailu, stejně nějaký ten error log uvidí (a to, že je někdo cizí v mém mailu je IMHO větší problém, než že uvidí část zdrojáků a umístění mého webu :)).
Jsem jednoznačně pro, stejně musím, když mi takový e-mail přijde, lézt do app/logs, abych se podíval na ten exception report…
- mlady
- Člen | 24
LastHunter napsal(a):
Proč by to bylo bezpečnostní riziko? Pokud se mi někdo dostane do mailu, stejně nějaký ten error log uvidí (a to, že je někdo cizí v mém mailu je IMHO větší problém, než že uvidí část zdrojáků a umístění mého webu :)).
Riziko to moze byt kvoli tomu, ze mail moze byt odchyteny niekde cestou
k tebe. Myslim, ze by to mohlo vyriesit $keysToHide
BTW: preco sa $keysToHide
vlastne nikde nepouziva?
- Ondřej Mirtes
- Člen | 1536
mlady napsal(a):
LastHunter napsal(a):
Riziko to moze byt kvoli tomu, ze mail moze byt odchyteny niekde cestou k tebe. Myslim, ze by to mohlo vyriesit
$keysToHide
BTW: preco sa
$keysToHide
vlastne nikde nepouziva?
Stejně tak mi může odchytnout současný error.log a dozvědět se informace a říkám, pokud mi někdo odchytává maily, rozhodně nemám problém kvůli tomu, že mi odchytává error logy :)