@property tag
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Jako třeba
/**
* URI Syntax (RFC 3986).
*
* @property string $scheme
* @property-read string $absoluteUri
* @package Nette\Web
*/
class Uri extends /*Nette\*/FreezableObject
{
...
Můžeš mi napsat, které IDE to podporuje, ať to můžu odladit?
- Panda
- Člen | 569
Eclipse PDT 2.x by také mělo podporovat @property
.
//Doplnění: teď jsem se pořádně podíval na Romanův test a koukám, že to s tou podporou v současnosti asi nebude zas tak horké… Ve verzi 2.0, co vyšla na konci minulého roku, mi to jelo celkem bez problémů. NetBeans 6.7 Beta, které momentálně používám, taky v pohodě.
Editoval Panda (28. 5. 2009 20:45)
- romansklenar
- Člen | 655
Panda: Ještě jsem to pro jistotu jednou vyzkoušel a vypadá to, že v PDT 2.1 to funguje, měl jsem asi špatně nastavené IDE (vypadá to že pomohlo, celý projekt zvalidovat: vybrat projekt → right-click → validate).
- Panda
- Člen | 569
Kosmetická: verze pro PHP 5.2 má u názvů tříd u @property
uvedený namespace (tzn. například u třídy Control
je
@property-read Nette\Templates\ITemplate $template
). Pokud by to
bylo možné, tak by bylo dobré je odstranit, pak nefunguje automatické
dokončování podle typu pro danou property (alespoň mně to v Netbeans
6.7 Beta nejede).
- gawan
- Člen | 110
Panda napsal(a):
Kosmetická: verze pro PHP 5.2 má u názvů tříd u @property uvedený namespace (tzn. například u třídy
Control
je@property-read Nette\Templates\ITemplate $template
). Pokud by to bylo možné, tak by bylo dobré je odstranit, pak nefunguje automatické dokončování podle typu pro danou property (alespoň mně to v Netbeans 6.7 Beta nejede).
Skôr si myslím, že je to na feature request pre netbeans, ak je to s namespace podľa špecifikácie správne, potom nebudú mať problém to tam pridať.
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Panda napsal(a):
Kosmetická: verze pro PHP 5.2 má u názvů tříd u @property uvedený namespace (tzn. například u třídy
Control
je@property-read Nette\Templates\ITemplate $template
). Pokud by to bylo možné, tak by bylo dobré je odstranit, pak nefunguje automatické dokončování podle typu pro danou property (alespoň mně to v Netbeans 6.7 Beta nejede).
fixed