Odkaz na presenter presenter/galerie/ukazGalerii/default.latte

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
qteck
Člen | 164
+
0
-

Ahoj, jak mohu odkázat na takto vnořenou složku?

<a href=„{link Galerie/UkazGalerii:}“>

mě napadlo toto, ale to nedračí.

Díky

Jan Endel
Člen | 1016
+
0
-

Ehm? Je to složka …/presenter/galerie/ukazGalerii/ ? proč nemáš šablonu *.latte ve složce templates?

amik
Člen | 118
+
0
-

Nette nevyrábí odkazy na složky, ale na logický odkaz Presenter:akce. Zkus tedy prosím lépe položit dotaz, o co se snažíš.

qteck
Člen | 164
+
0
-

ou sorry to byla chybka,

dělám galerii, mám .latte pro seznam galerii a pak jakoby podstránku pro samostatnou galerii a chtěl bych to mít pokupě. jak co se týče presenterů, tak co se týče šablon. tzn:

templates/galerie/default.latte
---templates/galerie/ukazGalerii.latte (nebo templates/galerie/ukazGalerii/default.latte)

presenters/galerie/GaleriePresenter.php
---presenters/galerie/ukazGaleriiPresenter.php

Doufá, že jsem srozumitelnej, jde o adresářovou strukturu. Myslím že je hezčí mít ty soubory ve složce pěkně utříděný když se sebou něják souvisí.

Díky

Jan Endel
Člen | 1016
+
0
-

Bohužel toto rozsložkování je sice možné, ale bylo by to složitější, nette nepozná samo o sobě že v té složce máš milion podsložek a random pojmenovaných, pro začátek prosím dodrž standardní složkovou strukturu a až budeš šikovnější, můžeš si přetížit formatTemplateFiles z UI/Presenter.

qteck
Člen | 164
+
0
-

okay, a tedy teoreticky jsem si všiml že to lze hodit do jednohého souboru a pak volat nějaký způsobem třeba metody?

třeba

class GaleriePresenter

{
function ukazGalerii(){}
function zobrazSekce(){}
}

a pak volat href=„link Galerie:ukazGalerii“

je to možné? jak potom bude vypadat ten odkaz?

…galerie/ukazGalerii/
thx guys

Šaman
Člen | 2666
+
0
-

Metoda se bude jmenovat renderUkazGalerii() a ostatní bude tak, jak píšeš.

Oprava: ten link samozřejmě bude zapíšeš jedním z možných způsobů

<a href="{link Galerie:ukazGalerii}">text odkazu</a>
<a n:href="Galerie:ukazGalerii">text odkazu</a>

Editoval Šaman (19. 5. 2014 18:40)