cache souboru pro urcite url

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Cup
Člen | 38
+
0
-

Ahoj, resim problem, jak se dostat z aplikace ke zdrojum, ktere potrebuji nalinkovat do stranky.

Normalne mam veci jako css, js, atd v adresari www kam se k nim dostanu. Potreboval bych ale nalinkovat css ci js ci neco jineho do layout sablony i z adresare mimo www. Presne /vendor/neco/neco/neco/neco.css atd.

Napadlo me, jesli by to neslo udelat pomoci cache. Ze pokud by urcity zdroj byl detekovan jako pouzity, tak jej ulozit do cache a v layout sablone pouzit nejaky zapis, ktery by to z cache dostal do stranky.

Mozna nekdo navrhne, ze bych to nemel davat mimo www, ale chci mit vsechny soubory co k sobe patri pekne pohromade, takze to tak chci. Prosim o radu, jak by to slo vyresit. Diky.

Mysteria
Člen | 797
+
0
-

Za předpokladu, že máš obsah webu ve složce www:

{$basePath}/../vendor/neco/neco/neco.css
Cup
Člen | 38
+
0
-

Myslim ze toto jsem zkousel, ted jsem to overil a takto to nejde. Slozka vendor je ta, kam ve verzi 2.1 compooser uklada dotazene balicky. Dve tecky se odstrani a prohlizec vypise ze soubor neexistuje.

Cup
Člen | 38
+
0
-

A s tou cache to teda nefunguje jo? Proste cache pro soubory dostupne pres url. Nepripada mi to jako zas tak moc velka blbost, tak to jiz treba nekdo potreboval.

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

@Cup: zkus webloader

rixi
Člen | 109
+
0
-

alebo na tieto veci pouzivat bower, spravcu zavislosti pre html/js/css kniznice