Markette addon – žádné přesměrování na gopay
- TorrX
- Člen | 40
Ahoj,
hraju si s timdle addonem a momentálně tápu kvůli jedné věci. podle návodu jsem se dostal až do fáze, kdy mám vykreslené talčítko, a nějaké testovací údaje pro platbu. OVšem při kliknutí a tlačítko dostávám následující chybu:
Argument 1 passed to App\HomepagePresenter::submittedForm() must be an instance of App\Markette\Gopay\PaymentButton, instance of Markette\Gopay\ImagePaymentButton given
Koukal jsem do toho addonu a hádám že to souvisí s metodou bindPaymentButtons(), nicméně nevím, co s tím.
Jinak tu je kod:
public function injectGopay(\Markette\Gopay\Service $gopay)
{
$this->gopay = $gopay;
$gopay->allowChannel($gopay::METHOD_GOPAY);
}
public function renderDefault()
{
$gopay = $this->gopay;
$this->template->channels = $gopay->getChannels();
}
protected function createComponentPayForm()
{
$gopay = $this->gopay;
$form = new UI\Form;
$gopay->bindPaymentButtons($form, array($this->submittedForm));
return $form;
}
public function submittedForm(Markette\Gopay\PaymentButton $button)
{
$channel = $button->getChannel();
}
- David Matějka
- Moderator | 6445
mas v use Markette? pripadne pouzij fqn,
\Markette\Gopay\PaymentButton
- TorrX
- Člen | 40
No, ikdyž to neni hezký změnil jsem
public function submittedForm(Markette\Gopay\PaymentButton $button)
{
}
na
public function submittedForm($button)
{
}
A teď další problém :D Při kliku mě to nehodi na GoPay abych tam mohl provést platbu, ale rovnou mě to hodí na stránku oznamující špatnou transakce čili je splněna podmínka isFraud()
Editoval TorrX (12. 2. 2014 23:03)
- TorrX
- Člen | 40
Ahoj,
tak bych měl ještě jeden problém, nechci zakládat zbytečněnový topic, ale nechce se mi vytvořit platba..
Create payment failed: EPaymentExReason.TARGET_NOT_IDENTIFIED PC VS[1] Eshop [0] not found
nechápu, co je za chybu, ale vznikne ve chvíli, kdy se to snaží v Service.php vyrobit platbu. Zkoušel jsem všechny možný data a pořád to háže tudle chybu.