[Poslední sobota, 58] Radící, Brno, 22.2.2014
- Patrik Votoček
- Člen | 2221

Poslední sobota
Poslední sobota je pravidelným místem setkání všech fanoušků programování webových aplikací, ať už to jsou odborníci nebo amatéři. Střídavě se koná v Praze a Brně, občas zavítáme i jinam ;-) Znalost Nette Frameworku je samozřejmě výhodou. Vstup na akci je zdarma, jen prosím potvrďte účast.
- Kdy? Sobota 22. 2. 2014, od 15 hod
- Kde? Brno, Restaurace Nekonečno
- Oficiální hash tag: #PoSobota, twitter account: @PoSobota
- Prosíme, svou účast potvrďte zde
Program:
Klasická „hospodská“ posobota je ideální příležitostí, pokud máte nějaký problém, který vás trápí a myslíte si, že Vám s ním ostatní z komunity pomůžou lépe osobně. Můžeme porovnat workflow, zkopírovat si nastavení IDE, naučit se navzájem nějaké fígly, někomu vysvětlit git, pobavit se čistém kódu, nebo klidně poslat pullrequest do nette či psát dokumentaci.
- castamir
- Člen | 629
Udělal jsem takovou malou demonstrační webovku, na které jsem se snažil využít co nejvíc fíglů a použít i nějaké zajímavé doplňky. Pokud bude zájem, můžem to projít a popřípadě vylepšit. Chci k tomu napsat ještě tutoriál krok za krokem, ale to až poté, co budu mít vychytaný i ten kód ;o)
- kloban
- Člen | 123
Tak jsem se právě taky přihlásil. Na nette jsem se poprvé podíval minulej týden ale ne nijak intenzivně. Navíc je mi celkém cizí i OOP, takže se teď věnuju i obecně tomu. Takže jsem si zatím prošel jen QuickStart. Pokud by mě zítra někdo vysvětlil základy od kterých se můžu odpíchnout, tak by to bylo fajn. :-)