Nette na endoře hází error 404 na localhostu jde
- ondrakrajcik
- Člen | 45
Zkoušel jsem hledat, ale nikde jsem nenašel řešení pro můj problém. Na localhostu mně web napsaný v nette funguje, ale na endoře ne, Jedná se o placenou doménu, ale vytvořil jsem si tam složku a dal celý projekt do té složky, takže to není přímo v kořenovém adresáři. Všechny stránky se mně podaří zobrazit, ale třeba místo formuláře se vypíše:
Page Not Found
The page you requested could not be found. It is possible that the address is
incorrect, or that the page no longer exists. Please use a search engine to find
what you are looking for.
error 40
Zkoušel jsem psát na na forum endory, kde admin odpověděl, že neví v čem je chyba, ale je prý dost možné, že v rootování. Což pořádně nevím co je, ale našel jsem si nějaký návod, který by měl řešit problém na endoře, spočíval v přepsání něčeho v .htaccess, ale to stejně nepomohlo.
- besanek
- Člen | 128
Co všechno jsi v .htaccess
zkoušel nastavovat? https://forum.nette.org/…tte-na-ic-cz#…
Píšeš že všechny stránky se ti podaří zobrazit. Myslíš jako generovaný přes Nette? Pokud ano, tak se ta chyba zobrazí jen místo formuláře? V logu něco je?
- ondrakrajcik
- Člen | 45
V error.log žádná chyba není a v acces.log taky ne.
Pokud nastavím "RewriteBase na „/“? " tak web vůbec nefunguje a objeví se bílá stránka s
*Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@endora.cz and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.*
nastavení „php_flag eaccelerator.optimizer 0“ na to nemá vliv
Jen mě ještě napadlo, že když nastavuju ten RewriteBase tak nenastavuje se tím cesta odkud to má načítat soubor index.php ? a pokud tam dám „/“ tak bych tomu říkal, že soubor index.php je v kořenovém adresáři, ale já tam mám složku „zkusebni/nette_framework/..atd“. Není třeba v tomto chyba?
A ještě odpověď na tu poslední otázku: Ano, ta chyba co jsem popisoval v prvním příspěvku se zobrazuje jenom místo toho formuláře.
- ondrakrajcik
- Člen | 45
Už se mě objevila chyba v souboru acces.log
*
[2014–01–25 17–32–10] HTTP code 404: Page not found. Missing template
‚…/NetteFramework-2.1.0/sandbox/app/templates/Homepage/kontakt.latte‘.
in
/home/users/slozka/neco.cz/web/zkusebni/NetteFramework-2.1.0/NetteFramework-2.1.0/sandbox/vendor/nette/nette/Nette/Application/UI/Presenter.php:687
@ http://neco.cz/…page/kontakt
*
ale v error.log pořád žádná chyba