RSS kanál fóra

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
h4kuna
Backer | 740
+
0
-

Ahoj Davide,
mel bych návrh na zlepseni výpisu z RSS kanalu.
Nyní se vypisují všechny příspěvky a řadí podlee aktuálnosti, predpokladam?

Bylo by dobrý aby se vypisovyli podle aktualnosti, ale jen jeden z danneho vlakna.

Co si o tom myslite?

Pac se mi stava, kdyz zacne byt nejake vlakno hyper aktivni, ze mi vytlaci ostatni nadpisy clanku z vypisu. A seznam povoluje jen 10 kousku.

náhled RSS kanálu
stpnkcrk
Generous Backer | 190
+
0
-

Zkus za adresu RSS feedu přidat ?group=1, čili https://forum.nette.org/cs/feed.php?… :-)

h4kuna
Backer | 740
+
0
-

Ja hledal v nastaveni v profilu, nikde jsem nenasel, ze by se s tim neco takovyho dalo delat. Je to nekde popsany co vsechno to umi?

stpnkcrk
Generous Backer | 190
+
0
-

Není, tohle si pamatuji někde z dřívějších příspěvků z fóra… :)

kravčo
Člen | 721
+
0
-

Bol to feature request.

PetrP
Člen | 587
+
0
-

Měl by na to vést odkaz odněkud (ne zahrabaně někde ve fóru) nebo ideálně nabídnout více verzí rss:

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Klasické" href="feed.php" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Bez duplicit" href="feed.php?group" />
syky01
Člen | 25
+
0
-

PetrP: Bud je tu hodne rychla zmena, nebo tu uz cast toho co chces je. Sice ne v „link rel“, ale v hlavičce: „RSS kanál“ a nebo na hlavní stránce fora u každé sekce RSS pro danou sekci. (+ není odkaz na feed bez duplicit)

PetrP
Člen | 587
+
0
-

Právě mluvím o odkazu na feed bez duplicit. Aspoň já ho nikde nevidím.

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

PetrP napsal(a):

Měl by na to vést odkaz odněkud (ne zahrabaně někde ve fóru) nebo ideálně nabídnout více verzí rss:

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Klasické" href="feed.php" />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="Bez duplicit" href="feed.php?group" />

dobrý nápad, přidal jsem to tam.