Nette – otazka ohladne routovania

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Takeshi
Člen | 596
+
0
-

Ahojte … mam povedzme DotaznikFormularPresenter.php a default.latte …
dal som odkaz <a href=„../formular“>F</a>

ked ale pouzijem pre tento odkaz nasledujuce routovanie *, tak mi stale hlada FormularPresenter.php … teda hlasi chybu …

<?php
$router[] = new Route('formular', 'DotaznikFormular:default');
?>

… viete poradit? … btw … samozrejme som sa pozeral aj na dokumentaciu k nette, ale aj napriek tomu si neviem radu

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Ahoj, odkaz piš ve formátu presenter:action s n: makrem, tedy:

<a n:href="DotaznikFormular:default">F</a>
vvoody
Člen | 910
+
0
-

Pozerám do vešteckej gule (zase nejaká neznáma chyba a len nedostačujúci kúsok kódu), ktorá mi hovorí že máš nesprávne poradie rut. Pozeral si sa do debug baru na routelist? Čo tam vidíš?

Takeshi
Člen | 596
+
0
-

Tomáš Votruba napsal(a):

Ahoj, odkaz piš ve formátu presenter:action s n: makrem, tedy:

<a n:href="DotaznikFormular:default">F</a>

Tak s tymto mam problem … skusal som to v prehliadaci firefox a tam mi napisalo …

<?php
Firefox nevie spracovať túto adresu, pretože protokol (error) nie je asociovaný so žiadnym programom.
?>

skusal som to aj v Opere, ale napisalo mi podobne

Takeshi
Člen | 596
+
0
-

vvoody napsal(a):

Pozerám do vešteckej gule (zase nejaká neznáma chyba a len nedostačujúci kúsok kódu), ktorá mi hovorí že máš nesprávne poradie rut. Pozeral si sa do debug baru na routelist? Čo tam vidíš?

<?php
Matched?: may
Class   : route
Mask    : formular
Defaults:
          Presenter=DotaznikFormular
          Action=default
Request:DotaznikFormular:default
?>
David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

k error pri n:href – v kodu je href=„error: …“ a nejaka chybova zprava (stejna se zobrazi i pri najeti na odkaz dole v prohlizeci). co se tam pise?

a ano, mas spatne poradi rout – dej tu tvoji routu pro formular nad obecnou, ktera chyta vse

Takeshi
Člen | 596
+
0
-

Dakujem … chyba opravena