znovunacteni formulare po chybe

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
insider
Člen | 31
+
0
-

Zdravim,

mam komponentu reference, ktera v zakladu reference vypisuje. Ve vypisu mam pak odkaz na signal, ktery mi misto vypisu referenci vypise formular pro jejich vytvoreni/editaci (s sablone link, ale komponenta to zpracuje jako signal).
V zakladu je adresa /admin/reference, po kliknuti na „upravit“, nebo „nova“ me to prehodi na /admin/reference?reference-act=novy&do=reference-action, kde se zobrazi nadefinovany AppForm. Ovsem kdyz si vypnu JS a odeslu ho s chybou, tak tak se mi zobrazi zase vypis namisto formulare s chybou. V „do“ je odkaz na formular.
Jak zobrazit zpatky formular vyplneny POSTem?

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

Zkoušel jsi ověřit jestli se formulář tváří jako odeslaný nebo ne? Btw odeslání formuláře je vpodstatě taky signál vykreslitelné komponentě formuláře předá informaci o odeslání. Nemáš tam třeba nějáký redirect?

Editoval vrtak-cz (1. 5. 2009 13:14)

insider
Člen | 31
+
0
-

Podle dokumentace se onSubmit handler zavola jen pri validnim formulari – coz se taky stalo, kdyz jsem do nej dal exit(), tak se zobrazila prazdna stranka, pri chybe vsak vypis. Jediny redirect je ve zpracovani formulare(za exitem), nebo v akci, ktera se vola pri mazani.

jasir
Člen | 746
+
0
-

OT: Vrtáku, jestly je fakt strašlivé slovo :-)

pmg
Člen | 372
+
0
-

OT: Ale furt lepší než jest-li, nebo-li, zda-li, „pak-li, že“ apod. :-)

Editoval pmg (1. 5. 2009 10:23)

insider
Člen | 31
+
0
-

No tak uz jsem to prepsal tak, at se vyber akce nevola signalem a zatim vse vypada, ze funguje.

Patrik Votoček
Člen | 2221
+
0
-

jasir napsal(a):

OT: Vrtáku, jestly je fakt strašlivé slovo :-)

Sorry ale já mám s pravopisem problémy od malička… :(