Validace ručně vypsaného formuláře

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
lukdanek
Člen | 7
+
0
-

Ahoj,
po přechodu na Nette 2.1 mi přestala fungovat JS validace u formuláře, který je manuálně vykreslený.
Prošel jsem dokumentaci, nepoužívám žádné složité validace.

Pokud nechám formulář vykreslit jen pomocí {control mujForm} tak vše běží jak má.

Nemáte tip, co se změnilo?

Díky,
Lukáš

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

aktualizoval jsi netteForms.js?

Šaman
Člen | 2666
+
0
-

Střílím od boku, ale tipuji to na idčka, nebo classy těch inputů a na ně navěšený JS. Jak moc manulálně ten formulář vykresluješ (formulářová makra, nebo oživené vlastní html)?

lukdanek
Člen | 7
+
0
-

Šaman napsal(a):

Střílím od boku, ale tipuji to na idčka, nebo classy těch inputů a na ně navěšený JS. Jak moc manulálně ten formulář vykresluješ (formulářová makra, nebo oživené vlastní html)?

Prakticky vůbec, jsou to jen manuálně přidané značky pro bootstrap doplněný o ikonkový šaškárny:

<div class="form-group">
                {label name /}
                <div class="input-group">
                    <span class="input-group-addon"><i class="icon-user"></i></span>
                {input name}
                </div></div>
                    <div class="form-group">
                {label phone /}
                <div class="input-group">
                    <span class="input-group-addon"><i class="icon-phone"></i></span>
                {input phone}
                </div></div>

K matej21:
mám, stahnul jsem poslední co je na gitu

Co je zajímavé, když na tu stránku vykreslím formulář jak řes {control} tak i manuálně (mám je pod sebou), tak pak vše funguje. Cache a podobné mám odmazané.