Nette 2.1 problém s Nette\PhpGenerator\ClassType::setExtends()

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Jack06
Člen | 168
+
0
-

Zdravím, chtěl bych poradit. Přešel jsem na nové nette 2.1. N alocalhostu mi to všechno běží jak má, ale když jsem to nahrál na wedost, tak mi to hází stále exception:

Call to undefined method Nette\PhpGenerator\ClassType::setExtends().

Vživotě jsem se s tím nesetkal a i s takřka defaultním neonem mi to tuto vyjimku vyhazuje. Díky za rady a případné nápady.

Link s chybou: link

David Grudl
Nette Core | 8233
+
0
-

Tahle metoda je definovaná přes anotace, tedy v dokumentačních komentářích, a je možné, že tam běží nějaká opcode cache, která je požírá. Můžeš se na to podívat do phpinfo?

Jack06
Člen | 168
+
0
-

No docela to nechápu, teď to zase funguje. Ale dělá si to co chce :-D

http://fresh.myps.cz/phpinfo.php

Zkouším přepnout na php 5.4.

Editoval Jack06 (25. 12. 2013 18:01)

Jack06
Člen | 168
+
0
-

Tak mi to zase nešlo, přepl jsem na php 5.4 a teď to jde, tak uvidím, jeslti to opět padne. Jestli ne, tak to vypadá na eAccelerator.

Waritko
Člen | 1
+
0
-

Nedavno se mi stala ta sama chyba a v mem pripade se jednalo o problem v nastaveni Zend opcache. Staci povolit ukladani a nacitani phpdoc komentaru, a vse opet funguje.

Je ovsem trosku skoda, ze ani minifikovana verze bez techto nastaveni nebezi, prece jen se jedna o relativne zbytecne data ktere visi v pameti.

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

Co myslíš těmi zbytečnými daty? Anotace? Ty se přece právě používají a nejedná se o zbytečná data.