Error 500 z neznámého zdroje

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
factor
Člen | 28
+
0
-

Dobré odpoledne vespolek,
řeším už od rána zvláštní problém s načítáním error template 500, jsem v koncích s dechem a rád bych vás poprosil o radu.

Problém:
Všechny chybové latte se zobrazují naprosto správně až na 500, který odmítá reagovat na jakoukoliv změnu v kódu a dokonce i na smazání souboru samotného. Na stejné doméně máme paralelně několik instancí Nette a tak jsem si řekl že by to mohlo snad načítat template z jiného projektu (smazal jsem všechny 500.latte z domény), výsledek stále stejný – default 500.latte.
Dále jsem se pokoušel zastavit aplikaci v ErrorPresenteru v místě kde se nastavuje view 500 – no luck.

Nette: 2.0.13

PHP: 5.3.10–1ubuntu3.8

config.neon:

<script>
nette:
	application:
		errorPresenter: Error
		catchExceptions: true
</script>

Děkuji za jakýkoliv hint, dokonce ikdyž mě uřižujete za nějakou blbost :)

Díky :)

Update:
Stejné chování předvádí i favicon

Editoval factor (6. 12. 2013 15:46)

David Matějka
Moderator | 6445
+
0
-

mozna dojde k chybe pri provadeni error presenteru a zobrazi se defaultni nette error template.
v logach bys mel najit zpravu podobne teto „An error occurred while executing error-presenter“

factor
Člen | 28
+
0
-

Bohžel pouze mnou vyvolaná chyba:

Class ‚arent‘ not found in /domena/ert_mirror/app/presenters/HomepagePresenter.php:32 @
https://domena/ert_mirror/www/ @@
exception-2013–12–06–15–14–30–4840e6e8023dfa10

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

@factor: Zkus jiný prohlížeč.

factor
Člen | 28
+
0
-

Díky moc za rady.

4Jan: Bohužel to samé (historii, cookies, sessions, cache jsem mazal při každém pokusu)

Milo
Nette Core | 1283
+
0
-

Nejsem si na 100% jistý, ale 500 je zvláštní tím, že se blbě odchytává a proto Debugger v některých případech (FatalError) renderuje šablonu rovnou z Nette/Diagnostics/templates/error.phtml.

Editoval Milo (6. 12. 2013 19:44)

Milo
Nette Core | 1283
+
0
-

A k favicon.ico. To je záležitost browseru. Někdy si ji kešuje nesmyslně dlouho.

factor
Člen | 28
+
0
-

@Milo: A na 100% jsi to trefil :)

Děkuju všem za pomoc :)