Nette foundation – Public relations

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Inza
Člen | 330
+
0
-

Tak, částečně jsme to probírali na minulé poslední sobotě…ale napadlo mě několik věcí jak poladit PR Nette Frameworku a Nette foundation…

1. Jaký je aktuálních stav těch stránek Davide? O Nette foundation? – Páč by bylo fajn to nějak poladit a sdělit tam, že Nette foundation existuje a stojí za Nette frameworkem a tak;-) – A potom na webech, kde je v patičce jen nápis z toho udělat link – páč to pak působí více spolehlivěji, důvěřněji.
  2. Bylo by dobré mít někde public TodoList – například jako aplikaci v Nette, kam by ti, kdo moderují toho fórum měli přístup a mohli se tam psát věci na kterých se pracuje a tak – jako že se ten Framework řeší, že postupuje a tak. Ono je to jasně patrné z tohoto fóra, ale člověk – manažer který vybírá jestli, jeho firma použije Nette nebo Zend, například bude těžko procházet fórum, aby se dozvěděl proč by to měl použít…

Jde o to, že Nette Framework už pomalu dospěl natolik, že už bychom měli začít řešit jak jej více rozšířit (tím v žádném případě nechci říct že bychom to neřešili už dávno, chraň bůh) – mám na mysli jeho rozšíření do povědomí lidí, kteří rozhodují o tom co se kde použije.

Geeky PHP programátor se podívá na stávající web, nebo si přečte jeden článek na zdrojáku a mám jasno – a jasně vždycky to budou zejména tito geeky programátoři kdo ho budou používat, ale jde o to že spousta geeky programátorů o tom ještě nemusí vědět a může se to dozvědět od svého šéfa například – pro by bylo nice mít, kromě toho todo (kde by bylo vidět že Nette Foundation intenzívně na vývoji pracuje), i nějaká O Frameworku, kde by bylo více než: „Nette Framework je výkonný framework pro pohodlné a rychlé vytváření kvalitních a moderních webových aplikací v PHP 5. Eliminuje bezpečnostní rizika, podporuje AJAX, DRY, KISS, MVC a znovupoužitelnost kódu.“

Ale zase by to nebyla dokumentace, že…prostě taková stránka proč právě Nette…

Máte vy nějaké další nápady související s PR Nette a Nette Foundation?

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Zůstane dibi pod Davidem Grudlem, nebo skončí taky pod Nette foundation? Pomohlo by to dojmu kompletnosti frameworku.

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

fixed

;-)