Přehled vyplněných dat formuláře
- daniel.mejta
- Člen | 21
darthcz napsal(a):
Zdravím,
chci se zeptat, zda existuje nějaký jednoduchý způsob, jak po vyplnění formuláře dostat přehled vyplněných dat s možností data uložit nebo se vrátit na vyplňování formuláře. Chci to využít u registrace.
Díky.
Session, nebo se pro to dá zneužít i cache z Nette
- David Matějka
- Moderator | 6445
session bych nepouzival a myslim, ze by ani nebylo treba vytvaret druhy
formular – proste bych pouzil ten stavajici.
po kliknuti na submit by doslo k odeslani, ve zpracovani by ale nedoslo
k zadnemu presmerovani, jak je zvykem, jen by to sablone poslalo vyplneny data,
ktery ma vypsat k potvrzeni. formular bych pak vykreslis skryty (css, js) –
tim by se i jednoduse vyresilo, kdyby uzivatel treba chtel nejakej udaj
upravit. form by pak mel jeste jeden hidden input – treba „confirmed“.
ten by byl nejdriv 0, po odeslani pri rekapitulaci by byl na 1, zpracovani by
podle toho zjistilo, jestli ma zobrazit rekapitulaci, nebo form ulozit.
- darthcz
- Člen | 113
matej21 napsal(a):
session bych nepouzival a myslim, ze by ani nebylo treba vytvaret druhy formular – proste bych pouzil ten stavajici.
po kliknuti na submit by doslo k odeslani, ve zpracovani by ale nedoslo k zadnemu presmerovani, jak je zvykem, jen by to sablone poslalo vyplneny data, ktery ma vypsat k potvrzeni. formular bych pak vykreslis skryty (css, js) – tim by se i jednoduse vyresilo, kdyby uzivatel treba chtel nejakej udaj upravit. form by pak mel jeste jeden hidden input – treba „confirmed“. ten by byl nejdriv 0, po odeslani pri rekapitulaci by byl na 1, zpracovani by podle toho zjistilo, jestli ma zobrazit rekapitulaci, nebo form ulozit.
Udělal jsem to podobně. Problém je, že se při odeslání formuláře smažou password inputy, takže formulář je skrytý, ale nelze ho odeslat, protože na těhle inputech je kontrola na neprázdnou hodnotu. Potřeboval bych jim nějak nastavit default hodnoty, aby se nemazaly, ale nějak mi to nejde :-/ Nefunguje mi ani setValue ani setDefaultValue ani setDefaults.
- David Matějka
- Moderator | 6445
pravda, to asi nepujde,
jedine me napada $password->controlPrototype->value = ...