Dva paginatory na stránce
- j0hny
- Člen | 33
Zdravím,
řeším teď problém s paginatorem. Vypisuji si seznam položek z db a používám paginator na omezení výsledku. Přibyl teď ale požadavek stránku upravit tak, aby se položky rozdělily podle jednoho příznaku (dejme tomu třeba aktivní a neaktivní, nechci nudit zbytečnými detaily) na dvě tabulky s možností přepínání mezi nimi (bez znovunačtení stránky). Každá tabulka tak má fungovat „za sebe“, tj stránkovat nezávisle na té druhé.
Nenapadá mě řešení jak tohle v rámci Nette a paginatoru (abych řekl pravdu tak mě nenapadá elegantní řešení ani mimo nette :-)) zprovoznit.
Má někdo nápad na řešení nebo třeba vlastní zkušenost s podobným problémem?
Předem moc díky za odpovědi!
- eldest
- Člen | 58
j0hny napsal(a):
Zdravím,
řeším teď problém s paginatorem. Vypisuji si seznam položek z db a používám paginator na omezení výsledku. Přibyl teď ale požadavek stránku upravit tak, aby se položky rozdělily podle jednoho příznaku (dejme tomu třeba aktivní a neaktivní, nechci nudit zbytečnými detaily) na dvě tabulky s možností přepínání mezi nimi (bez znovunačtení stránky). Každá tabulka tak má fungovat „za sebe“, tj stránkovat nezávisle na té druhé.
Nenapadá mě řešení jak tohle v rámci Nette a paginatoru (abych řekl pravdu tak mě nenapadá elegantní řešení ani mimo nette :-)) zprovoznit.
Má někdo nápad na řešení nebo třeba vlastní zkušenost s podobným problémem?
Předem moc díky za odpovědi!
Ahoj,
zkusil bych Visual
Paginator .
Tam si v konstruktoru můžeš nastavit vlastní název paginatoru.
- j0hny
- Člen | 33
eldest napsal(a):
Ahoj,
zkusil bych Visual Paginator .Tam si v konstruktoru můžeš nastavit vlastní název paginatoru.
Paráda, funguje to. Používal jsem visual paginator, ale bez parametrů v constructoru, rozlišoval jsem pouze názvem továrničky, což nefungovalo. Teď už musím jenom vyzjistit jak předat při změně stránky i parametr s aktivním tabem (tabulky jsou ve dvou tabech pomocí bootstrapu), ale na to už snad přijdu. Díky moc za rychlou odpověď!
- j0hny
- Člen | 33
Draffix napsal(a):
pokud používáš twitter bootstrap a v něm třeba data tables tak tam už stránkování vyřešené máš. Viz třeba něco takového
To sice ano, ale to se děje na straně klienta a je tedy třeba nejprve načíst všechna data z db. Vzhledem k tomu že se jedná o tisíce záznamů a db rychle roste, tak je to v tomhle případě nemožné…