Množina poli s DatePickerem
Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
- kuchuali
- Člen | 15
Dobry den.
Otazka je taková. Poteřebuji uvnitř Form vypsát sloupcem seznam objektu (tedy $item) a vedle ni aby byl přislušný DatePicker, ktery by v databazi nastavovál datum dodání toho zboží. Cely ten kod tady vypisovat nebudu, jenom jsem chtěl zeptát, je-li možný vložit v Form ještě nejaký Form anebo celou množinu.
- kuchuali
- Člen | 15
matej21 napsal(a):
asi mas na mysli Container
Ale jak tedy přídát několik těch kontaineru?
$form = new Form($this,$name);
$subs = array();
/** dal probiha inicializace tabulky $items, to tady nevadi, to mam v poradku*/
$a=0;
foreach($items as $i=>$item){
$subs[a] = $form->addContainer($item, 'sub'.a);
$subs[a]->addDatePicker('it_delivery_date','Confirmed delivery date for '.$item['name_en'])->setDefaultValue($default);
}
$form->addSubmit('save','Save and confirm');
Ten kod ale nefunguje.
- David Matějka
- Moderator | 6445
$form = new Form(); //neni nutno predavat $this a $name, nette to potom samo nastavi
/** dal probiha inicializace tabulky $items, to tady nevadi, to mam v poradku*/
$container = $form->addContainer($item['id']); //container ma jen jeden parametr a to je jeho nazev, doporucuji ID, podle ktereho snadno poznas, co se edituje
$container->addDatePicker('it_delivery_date','Confirmed delivery date for '.$item['name_en'])->setDefaultValue($default);
}
$form->addSubmit('save','Save and confirm');
- kuchuali
- Člen | 15
A ted jeste jsem vyresil dodat ke kazdemu z komponentu tlacitko pro ulozeni. Ale mi pri stisknuti vypisuje chybu. Mozna nekdo pozna, v cim tady spociva?
___edit____
Ted mi uz chybu nevypisuje. Ale v databazi se po stisknuti „Save“ nic nemeni.
$container = $form->addContainer($item['id']); //container ma jen jeden parametr a to je jeho nazev, doporucuji ID, podle ktereho snadno poznas, co se edituje
$container->addDatePicker('it_delivery_date','Confirmed delivery date for '.$item['name_cz'])->setDefaultValue($default);
$container->addSubmit('submit', 'Save')->setValidationScope(FALSE)-> onClick = function($container,$item){
$dd = $container->getValues();
$dd2 = $dd['it_delivery_date'];
$this->model->database->exec('UPDATE result_item SET it_delivery_date=? WHERE id=?', $dd2,$item[id]);
};
Editoval kuchuali (12. 7. 2013 19:44)