Malinky dotaz ke compact verzi a jeji vznik

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
onge
Člen | 53
+
0
-

Nasel jsem tu v jinem (jiz uzavrenem) vlakne odkaz na skript, pouzivany k vytvareni compact verze. Je to bezva, ale jak to vypada, tak tento skript je pouzitelny jen ke „compactovani“ jednoho souboru, ne k splacani vsech includovanych souboru do jednoho (coz mi prijde daleko zajimavejsi).

Co jsem vycetl z diskuse, tak verze co zpracovava require pristupna neni, tak bych timto chtel poprosit, jestli by precijen nebylo mozne ji zpristupnit :)

Samozrejme, pokud to z jakehokoliv duvodu mozne neni (nebo proste „nechcese“) tak to chapu a prosim o smazani tohoto vlakna.

David Grudl
Nette Core | 8218
+
0
-

Sestavovací skripty zatím skutečně uveřejňovat nechci.

Jak se říká: jsou předmětem obchodního tajemství — nebo: smlouva mi to nedovoluje ;-)

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Onge:
Pokud by ses to rozhodl zkusit napsat sám, tak můžeš vyjít z http://latrine.dgx.cz/…-php-skripty#…, ale je zřejmé, že Davidova verze používá ještě o dost pokročilejší magii :)

Editoval Jan Tvrdík (18. 3. 2009 13:51)

onge
Člen | 53
+
0
-

Dobra, tedy dobra:)

Jod
Člen | 701
+
0
-

Inak nebolo by naškodu keby sa dala celá aplikácia v nette zbaliť do jedného php spolu s nette compact a zostal by napr. len index.php a zložka s templatmi :DDD . Prispelo by to k zrýchleniu aplikácie, len neviem či je niečo také možné :D

Jod
Člen | 701
+
0
-

No šak skús v tom zbaliť nette aplikáciu a zavesiť to na hosting :D

Honza Marek
Člen | 1664
+
0
-

Řek bych, že to moc nepůjde. Vždyť všichni ty templejti a presentři se hledaj podle cesty na disku. Asi to dává smysl, když presenter bude vždycky použit jen jeden.

Jod
Člen | 701
+
0
-

Presenter sa hladá na disku len keď nenajde triedu. Tie templaty asi nebaliť, aj keď by to bolo krásne mať jeden súbor na produkčnom servri =D . Možno ich uzavrieť do nejakých funkcií a tak :D:D:D

Editoval Jod (18. 3. 2009 18:13)