Hledám oponenta pro bakalářku

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Draffix
Člen | 146
+
0
-

Zdravím, za necelé dva měsíce budu obhajovat bakalářku na téma Tvorba internetového obchodu s využitím Nette a hledám někoho, kdo by byl ochotný a mohl mi udělat posudek. Jedinou podmínkou je mít nějaký vysokoškolský titul. Je to kravina, ale prostě to škola chce a jinak to nejde… Protože se jedná především o vývoj pomocí Nette, tak to zkouším zde, případně za OT se omlouvám. Můžu nabídnou menší finanční částku, ale jako student si toho moc dovolit nemůžu. Pokud by byl někdo ochoten mi pomoct, tak mi může napsat zde na fóru nebo mi napsat email. Mockrát děkuji

newPOPE
Člen | 648
+
0
-

To znie zaujimavo :-). Pocitaju sa aj ludia z vedlajsej republiky?

Michal Vyšinský
Člen | 608
+
0
-

Mohu se zeptat, na jakou chodíš školu?

esorimer
Člen | 114
+
0
-

Nedostává vedoucí práce/oponent peníze od školy? Myslím že se dává 800kč nebo tak nějak.

Editoval esorimer (18. 4. 2013 9:25)

Draffix
Člen | 146
+
0
-

@CherryBoss: Chodím na Vysokou školu báňskou v Ostravě.

@newPOPE: Určitě, věřím že v tom žádný problém nebude :-)

@esorimer: Je to možné. Něco nám o tom říkali, ale nijak to nerozebírali. V případě některého zájemce bych se však zeptal, mé peníze to nejsou a tak za vytřískání nějakých peněz ze školy to stojí ;-)

Protože mi už přišel jeden podobný email, tak bych rád dodal, že bych se rád s dotyčným domluvil nějak více než jen přes email, resp. pouze elektronicky. Třeba přes skype nebo bysme si zavolali, samozřejmě bych zavolal já, volné minuty mám k dispozici. Jde mi jen o to, abych to neposlal někomu, kdo to jen zkopíruje, použije pro svou bakalářku a já budu nahraný s plagiátem. Jen ještě podotýkám, práce už je z 95% hotová, tedy teoretická i praktická část je hotová.

Pokud by měl tedy někdo opravdový zájem, tak opět, ať se mi ozve na email nebo zde na fóru a pořešili bychom to individuálně. Mockrát děkuji

castamir
Člen | 629
+
0
-

@Draffix nechci ti kazit dojmy, ale o plagiátorství bych se zrovna moc nestaral. Takový projekt IMHO nemá žádný vědecký potenciál přinést něco nového. E-shopů v PHP (včetně těch, co jsou napsané v Nette) je tak šíleně moc, že všechny běžné problémy už mají dávno své řešení. Chtělo by to nějaké bádání, srovnávání, zjišťování faktů prostě něco, s čím se dá pracovat…

Draffix
Člen | 146
+
0
-

@castamir: Myslel jsem to jinak. Když odevzdávám bakalářku, jde práce na ověření plagiátů. A když to najde doslovnou shodu s jinou bakalářkou, knihou či jiným zdrojem (a není to přímá citace) nad nějaké určité procento (tuším že 10% už je dost), tak mám smůlu a bakalářku mi nevezmou. Jde mi jen o tohle, ne o zkopírování řešení či tak něco, to už mi pak po kontrole bude jedno.

akadlec
Člen | 1326
+
0
-

Jestli chceš tak se klidně ozvi, sic ov mam z trošku z ruky ale mailem/founem atd se můžem klidně domluvit. Dělal sem ja oponentury tak i vedouci několika bakalářek a není problém to udělat i s hlavičkou a razítkem firmy.