Nemůžu rozjet Aplikaci na cesky-hosting.cz

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Martin Mates
Člen | 179
+
0
-

Zdravím. Vytvářel jsem aplikaci u sebe na localhostu a když jsem jí pak nahrál na hosting, tak se mi dostane jen bílé obrazovky.

Nevím jestli to je uplně o Nette jako spíš o PHP obecně. Řekl bych, že je to dost typická chyba a může to způsobovat milion věcí. Nejhorší je, že se nedostanu do žádného error logu, ve složce app/log nic není a vypisování chyb je na hostingu zakázané.

Samozřejmě jsem zkoušel nastavit error_reporting(E_ALL) a také v souboru .htaccess php_flag display_errors On a nic.

Práva zápisu jsem nastavil do složky app/temp a app/log.

Další věc, co jsem zjistil, že je na serveru zakázaná funkce ini_set, takže nenastartuje ani Nette Debug.

Napadá vás, jak bych to mohl odladit, nebo jak bych si alepson povolil zobrazováýní chyb? Přístup do souboru php.ini na hostingu samozřejmě není.

kravčo
Člen | 721
+
0
-

skús použiť niečo z postupov z vlákna 500 Internal Server Error

David Grudl
Nette Core | 8228
+
0
-

Pokud Český hosting nezměnil svůj přístup k error logům, tak bych doporučil se poohlédnout po jiném hostérovi. I když třeba tento připad vyřešíš, ušetříš si spoustu problémů v budoucnu.

Paja
Člen | 1
+
0
-

Ahoj Martine,

za Český hosting:

pokud nám tenhle dotaz pošleš přímo na podpora@cesky-hosting.cz, povolíme ti vypisování chyb požadované úrovně nebo můžeme někam do prostoru tvé domény zapnout logování chyb.

jannemec
Člen | 78
+
0
-

@Paja
Mám podobný problém – vypisování hostingu mi admin u vás nastavil, ale k logování chyb se tvářil odmítavě. Je tato nabídka ještě aktuální, nebo se musíme poohlédnout jinde?
JN