PHP API v nette beze změn?
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Proč nepoužiješ hotové řešení? https://github.com/markette/gopay Používá ho tu spousta lidí a funguje jim.
Taky je od tebe dost sprosté, že se o tom, že ti to nefunguje, zmíníš jen tak mimoděk. Bylo by od tebe čestné chybu nahlásit (pokud to tedy je chyba).
- enumag
- Člen | 2118
@Filip Procházka: V tématu k tomu doplňku něco hlásil, i když je pravda, že z toho co říká tady těch chyb asi našel více.
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
V tom případě se omlouvám… ale stejně, to co jsi tam napsal, se stěží dá považovat za nahlášení chyby. Obsah toho příspěvku má zhruba stejnou hodnotu, jako prohlášení „nefunguje to“.
- t0x1c
- Člen | 151
Ja ho na konec ten plugin používam. Jsem za něj vděčny jen je udělán tak jak je a nijak dale updatovan. Nejde mi tam například to že když mi gopay vrati odkaz a ja si zmenim payment session id tak mi nette laděnka hlasi warning o tom že nelze dešifrovat zkoušel jsem to jakkoliv ošetřit ale ještě nejsem natoli dobrý takže se mi to nepodařilo.
- Vojtěch Dobeš
- Gold Partner | 1316
t0×1c Pokud jsi si jistý, že nejde o tvoji chybu, neboj se hlásit chyby či nedodělky v pluginu na Issues stráne na Githubu.