addDynamic pridávanie položiek pomocou ajaxu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
pwnedko
Člen | 24
+
0
-

Zdravím všetkých,

chcel by som sa spýtať robím jeden taký formulár kde sa musia dať pridávať inputy s selectboxu. To znamená že budem mať na začiatku nejaký select box kde napr. bude že textové pole, textarea, selectbox, radiobox a podobne..a ja si môžem tieto inputy poprídať do formulára. Ale takým spôsobom ,že mi to spracuje ajax že vlastne v počiatočnom stave budem mať vo formulári iba submit button a ten dený select box ja si kliknem napr. na textareu kliknem na tlačítko pridať a proste bez refreshu stránky sa mi zobrazí textarea s určitím labelom a následne samozrejme tieto formulárove prvky nejakým spôsobom validovať. Samozrejme chcel by som to robil na úrovni nette čo znamená že normálne potom v metode ktorú si zvolím do callbacku onSubbmitu pracovať s danými hodnotami jednotlivých inputov. Ďakujem.

Felix
Nette Core | 1245
+
0
-

Ano. AddDynamic funguje i v ajaxove verzi. Co je za problem? Zkus si to nejdrive implementovat bez ajaxu a kdyz ti to bude fungovat, tak to akorat naves na ajax a dopln prislusnou handle metodu a mas to.

pwnedko
Člen | 24
+
0
-

Mohol by som ťa poprosiť nejaký konkrétny príklad ?

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Zkus prosím nejdříve hledat, řešilo se to už nejméně 5× a v dokumentaci je toho taky hromada. Díky.

Felix
Nette Core | 1245
+
0
-

Zkus trochu hledat, na strance doplnku mas jednoduchy priklad. Je tak namatkou jsem nasel i toto vlakno https://forum.nette.org/…ouziti-ajaxu

pwnedko
Člen | 24
+
0
-

Potreboval by som jednoduchý príklad bol by niekto ochotný mi takýmto spôsobom pomôcť ?

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Je mi líto, ale pokud neumíš kliknout na odkaz, který posílal @Felix a začít číst, tak ti opravdu nemůžeme pomoct.