Dvojtečka v parametru helperu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Ondrej
Člen | 110
+
0
-

Formátuji datum pomoci helperu date, ale nelze uvest do parametru dvojtečku.

<td>{!$item->last|date:'%d.%m.%Y %H:%M:%S'}</td>

Chyba je na radku 230 v CurlyBracketsFilter. Nejlepsi by bylo ignorovat dvojtecku v retezci nebo ji nejak escapovat.

<?php
foreach (explode('|', $modifiers) as $modifier)
{
	args = explode(':', $modifier);
	$modifier = $args[0];
	$args[0] = $var;
	$var = implode(', ', $args);
	$var = "\$template->$modifier($var)";
}
?>

https://api.nette.org/…ter.php.html#230

David Grudl
Nette Core | 8154
+
+1
-

Opraveno

pmg
Člen | 372
+
-1
-

Někde jsem se dočetl, že v češtině se minuty od hodin oddělují tečkou (hodiny.minuty:sekundy,setiny). Těším se na flame.

Ondrej
Člen | 110
+
0
-

pmg napsal(a):

Někde jsem se dočetl, že v češtině se minuty od hodin oddělují tečkou (hodiny.minuty:sekundy,setiny). Těším se na flame.

Hodiny, minuty a sekundy se podle ČSN 01 6910 Úprava písemností zpracovaných textovými editory oddělují dvojtečkou: 03:25, 10:30:15, dostavte se v 7:15 h. V pravidlech českého pravopisu se mezi hodinami a minutami uvádí tečka: 7.30. Lze tedy připustit psaní 12:30 i 12.30. http://www.ujc.cas.cz/…na/odpo.html#…

pmg
Člen | 372
+
0
-

Díky za objasnění.

hrach
Člen | 1834
+
0
-

Jak mě již několikrát informovala moje mamka češtinářka, platí to novější. Tedy pokud je ČSN novější než pravidla pravopisu, pak platí ta norma, pokud ne, tak je to naopak. Prý :D