Uncaught exception Nette\InvalidArgumentException

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Jan Mikeš
Člen | 771
+
0
-

Zdravim, mam nastavene zasilani chyb na mail, a dorazila mi tato zpravicka:

[2012–05–29 02:38:56] [2012–05–29 02–38–56] PHP Fatal error: Uncaught exception Nette\InvalidArgumentException with message ‚Component or subcomponent name must not be empty string.‘ in /home/www/ernaehrung-zh.ch/www/ernaehrung-zh.ch/libs/Nette/ComponentModel/Container.php:142 @ http://www.ernaehrung-zh.ch/?…

Zajima me, jestli jsem ja udelal neco spatne, nebo se jenom nekdo snazil „nabourat“ do aplikace?

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Když ukážeš i laděnku, tak ti řekneme víc :) (bacha, ať vní nejsou hesla)

Jan Mikeš
Člen | 771
+
0
-

Ladenka neni, bohuzel aplikace bezi na http://www.cesky-hosting.cz/ kde jsou nabizene sluzby velice slabe a je treba nastavit logovani chyb zasilanim na mail, vyse uvedena zprava je tedy uplne vse co mam k dispozici.

Vojtěch Dobeš
Gold Partner | 1316
+
0
-

Tam nemáš možnost klasického ukládání laděnky do log adresáře?

Jan Mikeš
Člen | 771
+
0
-

Nepodarilo se mi to rozbehnout a kdyz jsem prohledaval forum, tak jsem se docetl ze zkusenosti ostatnich uzivatelu, ze tam nette bezi pouze s logovanim na maily.

Pro jistotu jsem se jeste podival do zdrojaku –

Debugger::enable(null, __DIR__ . '/../log', "mikes@vividsolutions.cz");

logovani zaple mam, ale vypisy z ladenky tam nejsou, tudiz to asi vazne nefunguje.

JuniorJR
Člen | 181
+
0
-

A je na tom adresáři nastavené dostatečné oprávnění?

Ot@s
Backer | 476
+
0
-

To co je v URL je pokus o hack a Nette to (co je za ?) převádí na parametr (u +/- defaultně nastavených rout). Není možné, že nějaký parametr z URL má souvislost s komponentami? Je třeba vzít tuto URL a projít si životní cyklus použitých komponent. Nejjednodušší by bylo na 1 request přepnout projekt do devel. režimu, ať se zobrazí laděnka přímo na stránce. Pak to hned uvidíš.

David Grudl
Nette Core | 8228
+
0
-

Pravděpodobně by pomohl update na poslední verzi.