syntax highlighter pro latte
- castamir
- Člen | 629
Dneska jsem se rozhodl, že sepíšu všechny poznámky k nette do manuálu,
kde budu na konkrétních ukázkách vytvětlovat jednotlivé použití daných
konstrukcí. Vzorová ukázka . Zdrojové kódy pak nejspíš uvolním ke
stažení. A právě u ukázek těch zdrojových kódů jsem si uvědomil, že
nejspíš budu muset dělat vlastní highlighter na latte šablony. Proto bych
se chtěl zeptat, jestli je dostupný ten, který se používá v dokumentaci
na těchto stránkách.
Předem dík za odpověď.
PS: pro ty, kteří budou tvrdit, že jen duplikuju zdejší dokumentaci tak ano, bude se to hodně blížit, ale ne, nebude to stejné, protože spousta věcí není ve zdejší dokumentaci zcela jasná a ne všechny témata, o které se chci podělit, jsou v dokumentaci zmíněny…
- Vojtěch Dobeš
- Gold Partner | 1316
Pokud by to bylo příliš specifické na Dokumentaci, vždycky je tady Planetta celá rozechvělá přijmout další kapitolu…
Editoval vojtech.dobes (17. 5. 2012 1:34)
- nanuqcz
- Člen | 822
Podle mě není nic špatného mít informace o Nette i jinde, než na oficiálním webu. Příkladem můžou být SQL Cross Queries, phpFashion, Root.cz, zajtra.sk (i když pravda, ten se daleko nedostal), atd.
- castamir
- Člen | 629
Já si to právě chci sepsat, abych měl takovou berličku, po které můžu kdykoliv sáhnout. Narozdíl třeba od Planette ale chci mí k dispozici přímo zdrojáky – když nebude stačit to, co je vidět na stránkách, tak si to jednoduše stáhnu, upravím co potřebuju a můžu to hned použít… Je sice dost pravděpodobné, že nedopadne dobře, ale rozhodně to chci zkusit ;)
Každopádně to byla trošku odbočka od toho, na co jsem se tady ptal, a to, zda existuje latte syntax highlighter…
- David Grudl
- Nette Core | 8249
Syntax highlighter, co je tady, je jen zbastlený hack do FSHL, ne 100% funkční. Plnohodnotný syntax highlighter by se dal vyrobit asi poměrně snadno, pomocí třídy Nette\Latte\Parser.