Výpis chyby při nesprávném přihlášení

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Budry
Člen | 88
+
0
-

Zdravím,
předem se omlouvám za post, ale furt se mi nedaří přijít na to co je blbě.

Měl jsem postavenou aplikaci na starší verzi Nette (jaká přesně nevím) a upgradoval jsem na poslední verzi (Nette Framework 2.0.3 pro PHP 5.3 nebo 5.4)
a upravoval Authentifikator.

Script z presenteru

try {
			$values = $form->getValues();
			if ($values->remember_me) {
				$this->getUser()->setExpiration('+ 14 days', FALSE);
			} else {
				$this->getUser()->setExpiration('+ 20 minutes', TRUE);
			}
			$this->getUser()->login($values->email, $values->password);
			$this->redirect('Homepage:');

		} catch (NS\AuthenticationException $e) {
			$form->addError($e->getMessage());
		}

A Authenticator

public function authenticate(array $credentials)
	{
		list($email, $password) = $credentials;
		$row = $this->users->where('email', $email)->fetch();

		if (!$row) {
			throw new NS\AuthenticationException("User '$email' not found.", self::IDENTITY_NOT_FOUND);
		}

		if ($row->password !== $this->calculateHash($password)) {
			throw new NS\AuthenticationException("Invalid password.", self::INVALID_CREDENTIAL);
		}

		unset($row->password);
		return new NS\Identity($row->id_user, $row->nick, $row->toArray());
	}

Ve formuláři se pak snažím vypsat chybu pomocí

<p class="chyba" n:if="$form->hasErrors()" n:foreach="$form->errors as $error">{$error}</p>

Ve starém vše fungovalo jak má, ale po upgradu a přepsání potřebných věcí místo toho aby se chyba zobrazila pomocí

<p class="chyba" n:if="$form->hasErrors()" n:foreach="$form->errors as $error">{$error}</p>

Zobrazí se klasická chybová stránka:
http://work.zaruba-ondrej.cz/…xception.htm

Mohl by někdo ze zkušenějších poradit, jak chybu vypsat klasicky k formuláři místo klasikého error reportu od laděnky

Předem díky

Editoval Budry (19. 4. 2012 11:42)

umrlec
Člen | 56
+
0
-

Máš v tom presenteru

use Nette\Security as NS;

? Řekl bych, že se nerozezná typ té výjimky, proto se nezachytí.

Editoval umrlec (19. 4. 2012 12:11)

Budry
Člen | 88
+
0
-

Díky, já věděl že bude někde jen nějaká maličkost…

(a ještě jednou se omlouvám za zbytečný post)

Editoval Budry (19. 4. 2012 12:59)