Cannot read an undeclared property Nette\Latte\Parser

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
dotTwelve
Člen | 167
+
0
-

Ahoj,
mam Nette 2.0.1 na lokalu mi to jede bez problemu, ale kdyz to hodim na hosting, tak mi to pri pristupu na nejakou URL haze 500 error, ale kdyz dam refresh tak uz je to v pohode. Pri prvnim pokusu se ani nevytvori sablona, pri druhem uz jo.

Ladenka mi haze chyby napriklad:
Cannot read an undeclared property Nette\Latte\Parser::$X«ø
Call to undefined method Nette\Latte\Parser::�*>().

Kdyz smazu cache a pristoupim na nejaky presenter s akci, tak se vyhodi 500 chyba (sablona se nevytvori), ale kdyz pristoupim na tu samou url znovu – refresh, tak uz se sablona vytvori i zobrazi…

vypis z ladenky

Nevite nekdo co s tim?
nemuze to delat zapla direktiva register_globals?

Editoval dotTwelve (29. 2. 2012 21:03)

dotTwelve
Člen | 167
+
0
-

Jeste pro upresneni, hosting je u http://www.biohosting.cz/

Stale nikdo nevi cim by to mohlo byt?

Majkl578
Moderator | 1364
+
0
-

Tohle vypadá na BOM.

Pokud ne, co na ten hosting říká Requirements checker?
Případně přidej i phpinfo.

dotTwelve
Člen | 167
+
0
-

Requirements checker rika, ze je zapnuta direktiva register_globals, jinak vse ostatni je v pohode.
php info je zakazany z bezpecnostnich duvodu :D jdu ho zjistit pres providera…divny je, ze z bezpecnostnich duvodu jim nevadi register_globals :DDD

ted jsem zjistil ze soubory v frontmodulu mam WIN(CRLF) a v adminmodulu UNIX(LF)
nemuze toto delat border?

Editoval dotTwelve (1. 3. 2012 14:24)

kravčo
Člen | 721
+
0
-

Toto nevyzerá na BOM ale niečo horšie…

Aký argument dostane ObjectMixin::get() – prvý riadok vo výpise ladenky? (unicode otázniky toho veľa nepovedia…)

dotTwelve
Člen | 167
+
0
-

prikladam podrobnejsi ladenku

a jeste jeden vypis

Editoval dotTwelve (1. 3. 2012 22:25)

David Grudl
Nette Core | 8170
+
0
-

Je na hostingu nějaká opcode cache (APC?) nebo patch (Suhosin?)

dotTwelve
Člen | 167
+
0
-

Takze zadny z techto modulu neni instalovany…
Je nejaky z techto potreba?

Editoval dotTwelve (2. 3. 2012 18:59)

dotTwelve
Člen | 167
+
0
-

reup
nikdo nevi co s tim?

dotTwelve
Člen | 167
+
0
-

Prikladam jeste vypis funkce phpinfo()

http://systemin.eu/phpinfo.php

dotTwelve
Člen | 167
+
0
-

Tak konecne vyreseno.
Prosim lock…

Melmen
Člen | 132
+
0
-

A že bys napsal jak? :)