[Poslední sobota 2] Brno 28. 2. 2009
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Poslední sobota version 2beta
Vznikla myšlenka pořádat pravidelná setkání Nettistů a to vždy poslední sobotu v měsíci. Místem setkání bude střídavě Praha a Brno, konkrétně Brnu budou patřit sudé měsíce. Takže Sdružení rodičů a přátel Nette Frameworku vás srdečně zve na již druhou a tudíž tradiční členskou schůzi vývojářů webových aplikací.
- Kdy? Sobota 28. 2. 2009 v 15.00
- Kde? Brno, restaurace Veselá Vačice (WiFi included, mapa)
Akce je určena všem zájemcům o programování webových aplikací, ať už to jsou odborníci nebo začátečníci, znalost Nette Frameworku je samozřejmě výhodou. Vstup na akci je zdarma. Program bude kromě klasické volby nástěnkáře, recitace oslavných básní a posmívání se ostatním frameworkům zahrnovat i seriózní témata, takže máte-li něco na srdci a není to šelest, můžete to prodiskutovat :-)
Fotky z akce: první várka a druhá
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
Pokusim se dorazit. Kdo by jel z Prazskejch? Ze bychom jeli spolecne a zacli se pripravovat uz ve vlaku?
PS. Vzal bych sebou stroj, ktery jen tak jinde neuvidite – myslim, ze mam dokonce svetovy unikat! : D
- Petr Daňa
- Člen | 109
Tak do Brna nakonec nedorazím, léčím se z nějaký virózy, ono už když nás David ve čtvrtek školil, tak jsem myslel, že mi v krku jede nějaká cirkulárka, a poškolní návštěva Modré session mě dorazila :) Takže se budu těšit na konec března v Praze.
Editoval Petr Daňa (25. 2. 2009 22:26)
- romansklenar
- Člen | 655
Pojede někdo z OVY, Opavy, FM či okolí ?
EDIT: Hm, tak asi to nevyjde, tak snad poslední sobotu v dubnu :(
Editoval romansklenar (28. 2. 2009 11:55)
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Tak se tam taky ukážu… :-) Jedu z Ústí nad Orlicí – R
871 Punkva
Pokud pojede ještě někdo stejným vlakem můžeme udělat nette kupé nebo
pokud nás bude hodně tak nette vagón… :-)
(Veselá Vačice)
Editoval vrtak-cz (28. 2. 2009 23:21)
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
jsem chytnul spozdeni jeste v Praze, takze dorazim o dost pozdeji : (
- honza martinek
- Člen | 22
Podcast nebude – materiál by nějaký byl, ale jsou věci, které musí zůstat mezi přítomnými :-)
Pár fotek jsem nahodil na Picasu (jsem si ji kvůli tomu založil, ale nezačal mít rád). Jsou takové poněkud davidocentrické, bo seděl pod světlem a přes stůl ode mě ;-) A k tomu ta přirozená úcta :) Ale podařilo se i pěkné panorámo, škoda, že na picase nejde víc přizvětšovat.
Díky za fajn akci, těším se na další :)
- ViliamKopecky
- Nette hipster | 230
honza martinek napsal(a):
Podcast nebude – materiál by nějaký byl, ale jsou věci, které musí zůstat mezi přítomnými :-)
Samozřejmě, jako vždycky :)
Tak aspoň nějaký referát o oficiálně probraných tématech, z fotek koukám, že se zřejmě řešilo menu.
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Teprve se davam dohromady :-) jo, vcera jsem v charlies nechal papir s poznamkama, takze mi kdyztak prosim pripomente, co jsem chtel vsechno udelat
- David Grudl
- Nette Core | 8218
Díval jsem se na fotky a publikovatelné jsou tak první tři :-) Bože, jak jsme mohli vypít 29 tequil?
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
My jsme s matesem odcházeli z chalie jako jedni z posledních a nikde jsme tam ty poznámky neviděly… Btw našel se ten mezisoučet? Jinak v těch deskach bylo na první strance vyřešeno pouze to že mates umí hrát piškvorky líp než ty. Ale to vím ještě z vačice pak už jsem je nevyděl.
Edit: A co jsi chtěl udělat netuším spíš bych si potřeboval spomenout co sem chtěl udělat já sám.
Edit 2:
enoice napsal(a):
Tak aspoň nějaký referát o oficiálně probraných tématech, z fotek koukám, že se zřejmě řešilo menu.
Co se řešilo (z toho co si pamatuju):
- Tričko
- Rendrování formulářů
- Nové templates
- Locales
- „Univerzální administrace“ – (scaffolding) – viz: 1108-v-nette-bych-uvital
- Vydávání verzí
- Restrukturalizace dokumentace – viz: Whitek
PS: Když si na něco vzpomenu tak ještě dopíšu…
Editoval vrtak-cz (2. 3. 2009 0:29)
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Sice jsi tam vydžel jenom asi půl hodinky ale došel jsi na další etapu… Btw nevíte někdo jak je možný že jsem se domů dostal až ve 14hod?
- David Grudl
- Nette Core | 8218
jiriknesl napsal(a):
To je 6 tequil pro kazdeho. Uz vim, proc mi cesta domu trvala tak strasne dlouho. :D
A teprve ted jsem si vzpomnel, ze jsme sli jeste do Charlies. Rikal sem si – boze muj, ten David je ale hovado, ze sel z Vacice jeste nekam a ted mi teprve doslo, ze sem sel s nim. :)
Naštěstí v Charlies už jsem nic nepil, takže třeba cestu domu tágem si dokonce pamatuju. Ale už ve Vačici započaly jisté výpadky :-)
A tohle tedy vůbec nechápu :-o
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
zato ja si to pamatuju az dobre : D Mimochodem – (neni to tam moc videt), ale sedis tam na tom mym IBMku. Jeste ze vydrzi prejeti i autem : P
Apropo, chtel si jeste:
- restrukturalizovat dokumentaci na „quick start“ aka beletrii (pro nove) a ref. prirucku (pro ty, kdoz jiz umeji a jen si nevzpomenou)
- k redirectu dat prozatim PHP-poznamku k te vyhozeni vyjimky (aby to bylo videt v ladence)
- resit tenhle feature request
Editoval Whitek (1. 3. 2009 23:09)
- Patrik Votoček
- Člen | 2221
Czus, po dlouhé době jsem zase zabloudil na HomePage Nette a chtělo by to tam aktualizovat informace o aktuálním nejbližším srazu… :-)