[Posledni sobota] Brno, 25.2.2012
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
Poslední sobota
Poslední sobota je pravidelným místem setkání všech fanoušků programování webových aplikací, ať už to jsou odborníci nebo amatéři. Střídavě se koná v Praze a Brně, občas zavítáme i jinam ;-) Znalost Nette Frameworku je samozřejmě výhodou. Vstup na akci je zdarma, jen prosím potvrďte účast.
- Kdy? Sobota 25. 2. 2012, od 15 hodin
- Kde? Brno, Taj (13:30) → Veselá Vačice (15:00)
- Oficiální hash tag: #PoSobota, twitter account: @PoSobota
- Prosíme, svou účast potvrďte zde
Program:
- testovani, testovani, testovani
- pave.kucera
- Člen | 122
Jestli ostatní už všechno ví, já dobrovolně přiznám, že by mě zajímala „klasická“ témata – testování a debugování. Konkrétně phpunit a xdebug.
Kolik se nás sejde před samotnou #posobotou v Taji? :)
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Já jdu do Taje určitě, nebo můžeme zkusit tu novou indickou, je mi to celkem fuk, mám absťák na vindaloo :))
Pokud bude zájem, můžeme formou diskuze probrat xdebug a phpunit :)
Editoval HosipLan (19. 2. 2012 22:32)
- pave.kucera
- Člen | 122
Já mám poukaz do Taje, tak bych jen nerad chodil jinam :D.
Dojede i David? (A trička?)
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
Jo, taky jsem si poridil Tajovou poukazku : D Takze bych byl pro nasledujici:
- osobne bych odjel vlakem z Prahy v
11:42 (EC 171 Hungaria) ⇒ tj. sraz v na Hlavnim Nadrazi v 11:30ok, takze 10:42 (EC 71 Antonin Dvorak) ⇒ tj. sraz v na Hlavnim Nadrazi v 10:30 - v Brne budeme v
14:19, tedy sraz v 14:30 v Taji13:19, tedy sraz v 13:30 (pro zajemce) - presun do Vacice (od 16:00 je tam rezervace na 25 mist). jen je tam treba dat do patku vratnou zalohu 1–2k – nemohl by se tam nejaky brnak stavit ji slozit? (jen v patek tam maji nejakou privatni akci, tak by to chtelo zitra).
- testovani formou diskuze se mi zda dobrym programem; pripadne ja muzu trosku zabrousit do Selenia (prednasel jsem o tom na Barcampu O: )
- jednalo by se opet o „klasictejsi“ (vice hospodskou) Posobotu; na Openspace / velky blok prednasek uplne neni misto & pocet lidi – to si nechme asi na dalsi mesic.
Par otazek do plena:
- chceme tim padem ten zacatek posunout na 16h (s tim, ze tam asi predem bude misto, takze kdo prijde, ten muze)? A nebo to cele posunout o hodinu zpet (z Prahy nam jede vlak v 10:42, tj. Taj od 13:30? )
- mozna zavolat do Taje pro rezervaci? Kolik by nas tam bylo?
- tech 25 mist ne prijde realne (viz srazy) & jeste se tam asi nekdo upise)
- kdo by tedy mohl prinest tu zalohu? Bohuzel to z Prahy je trosku lan cesty na otocku ; )
//mimochodem: o par metru vedle je vecer Brnopivo. Nevyuzijeme to nejak?
Edit: prehlasovali jste me : P
Editoval Vitek Jezek (22. 2. 2012 23:51)
- paranoiq
- Člen | 392
ono už je to tendle tejden?!
ČD mě skoro dojaly. s novým spojem se cesta Tábor->Brno zkracuje z 5,5 na 4,5 hodiny. a to se vyplatí! a když v polovině přesednu na bus tak 3¾. juch! ještě budu chvíli váhat…
můžu dorazit buď ve 13:45 (prefered) nebo 14:37, takže Taj od 13:30 by mi vyhovoval
@whitek: Selenium bych si poslech rád. budu se s ním muset skamarádit
- pave.kucera
- Člen | 122
Do Taje já! :) A mně by vyhovoval dřívější termín, tj. Taj 13:30 a Posobota 15:00. Do Krna tak jako tak dorazím v jednu.
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
@nAS: ach, tyhle drobnosti me nerozhazi : P : D
@HosipLan: mel bych tu jeden v zaloze. Myslel jsem, ze bych zasel behem tech dvou mesicu jeste jednou, ale kdyztak ti jej prenecham, kdybys to jinak nesehnal.
Editoval jsem post (jak vrchni, tak svuj), sraz v Taji tedy v 13:30! (posobota od 15:00). Jen co s tou zalohou? Bez toho by Vacice nebyla : X
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Ja bych tam zasel ale mam to z ruky… musi nejaky Brnak.
Editoval HosipLan (23. 2. 2012 7:51)
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
ooou, thank you so much! (aneb horka zprava z pole: Honza Dolecek nas zachranil & slozil zalohu, budiz blahorecen! : )
Tesim se na vas zitra v 10:30 na Hlavaku!
- Vitek Jezek
- hledá kolegy | 285
Aktualizace: jsme v Taji a stale cekame na jidlo : ( Kdyztak prijde pobejt!
- Michal Vyšinský
- Člen | 608
Ahoj,
měli jste nějakou kameru? Budou prosím k dispozici záznamy jako (skoro)
vždy? :) Díky