DateTimePicker+ a jeho připojení k projektu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
dog.big
Člen | 49
+
0
-

zdravím,
rád bych do svého projektu implementoval datetimepicker-plus
avšak nevím si rady, jak mám připojit js k dokumentu a dále jak mám provést rozšíření netteforms o tuto vymoženost.

Níže uvedený extension mi samozřejmě nefunguje a nevím kde jej mám (v jaké class) Nette hledat

NFormContainer::extensionMethod('addDateTimePicker', function (NFormContainer $container, $name, $label = NULL) {
    return $container[$name] = new DateTimePicker($label);
});

Děkuji za radu

Aurielle
Člen | 1281
+
0
-

Jestliže máš verzi z GitHubu (namespacovanou), tak to má vypadat takhle: (případně přidat \, pokud si neimportuješ namespace Nette a Extras)

Nette\Forms\Container::extensionMethod('addDateTimePicker', function(Nette\Forms\Container $container, $name, $label = NULL) {
	return $container[$name] = new Extras\Forms\DateTimePicker($label);
});
dog.big
Člen | 49
+
0
-

Zdravím,
jak vidím, tak na Nette 2.0 to nerozjedu,
nemohl by to někdo forknout a přepsat?
https://componette.org/search/?…

pho
Člen | 2
+
0
-

Taktez bych se zajimal o to, jak to rozjet na >2.0

Jan Tvrdík
Nette guru | 2595
+
0
-

Na GitHubu je funkční verze pro 2.0.x už přes rok, akorát jsem se nikdy nedostal k oficiálnímu vydání. Dneska jsem vypustil verzi 2.3, která by měla opravovat kompatibilitu s 2.1-dev. Dej vědět, jestli je vše v pořádku.

pho
Člen | 2
+
0
-

datepicker je v poradku, ten jede. Tady se bavime o pluginy datetimepicker, ktery je odvozen z tve komponenty

frances
Člen | 24
+
0
-

JJ take se hlasim ze datepicker jede ale datetimepicker ne.

Tomáš Votruba
Moderator | 1114
+
0
-

Aktuální verze k nalezení na github.com/nextras

raketoplan2005
Člen | 147
+
0
-

@Schmutzka: Díky za poznámku, zrovna se to hodí :-)

Chtěl bych se ale zeptat – z aktuálního jQuery pluginu pro timepicker vypadlo nastavení pro formát času (24h formát místo AM/PM), nebo se nastavuje nějak jinak? V options na webu doplňku to nikde nevidím.

Edit: Vyřešeno, měl jsem to hlupák natvrdo v picker.init.js :-)

Editoval raketoplan2005 (10. 1. 2013 19:07)

lukinpark
Člen | 9
+
0
-

Implementoval jsem DateTimePicker a input mi krásně ukazuje „dd. mm. rrrr --:--“, ale v okně pro výběr data mi chybí nástroj pro vyhrání času, mám tam jen kalendář, jako by to byl pouze DatePicker.

Prosím o radu nebo nápad jak to opravit. Díky