Localhost funguje, ale na savaně hlásí chybu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Frozen
Člen | 19
+
0
-

Dobrý den,
když mám spuštěný web na localhostu tak vše funguje jak má, ale když jej dám na savanu, tak mi začne hlásit chybu: Trying to get property of non-object

Ví někdo v čem může být zádrhel?resp. setkal se s tím již někdo? data v config.neon jsem přepsal na připojení k db na savaně, ale nejsem si jist zda je připojena… je na to nějaký příkaz?
Cache jsem promazal.

Editoval Frozen (15. 2. 2012 16:45)

22
Člen | 1478
+
0
-

Trying to get property of non-object – je dost málo informací..
Pošli toho víc z Laděnky..

Editoval 22 (15. 2. 2012 16:47)

Frozen
Člen | 19
+
0
-
Trying to get property of non-object search►

Source file ▼

File: .../temp/cache/_Nette.FileTemplate/_templates._layout.latte-044bcccec793afbae2658c21ecf100cd.php   Line: 194

184:    </head>
185:
186:    <body <?php if ($user->isLoggedIn() AND $user->id == $teamId): ?> style="margin-bottom:150px;"<?php endif ?>>
187:
188:
189:
190:    <?php if (isset($options)): ?>
191:    <div class='cerny_vrsek'>
192:        <div class='cerny_div'>
193:            <img class="logo" src='<?php echo htmlSpecialChars($basePath, ENT_QUOTES) ?>
194:    /u_images/<?php echo htmlSpecialChars($options, ENT_QUOTES) ?>/<?php echo htmlSpecialChars($options->logo, ENT_QUOTES) ?>' alt='Frigoexim s.r.o.' />
195:
196:
197:        <div id="content">
198:            <div class="border_box">

Editoval Frozen (15. 2. 2012 16:53)

22
Člen | 1478
+
0
-

chyba na řádku 194? co je v $options?
asi to ne ní objekt a neprojde ti $options->logo. Jednoduše si to vydampuj tam, kde proměnnou plníš.. řek bych, že na lokale, když smažeš cache, budeš mít tu stejnou chybu.

Frozen
Člen | 19
+
0
-

Teď jsem smazal cache na locale a jede. V $options je nastaveni webu vybírané z DB podle $id. V případě, že není parametr $id nastaven je nastaveno na ‚0‘ a vybírají se základní nastavení.

Frozen
Člen | 19
+
0
-

Ježiš… ,že já se na to nevyspal… chyba byla v tom, že jsem při kopírování db, kopíroval pouze strukturu a ne i data… nafackoval bych si za to…