Debugger Bar v 2.0 stable, ztráta panelů

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
heekon
Člen | 28
+
0
-

Už jsem trošku zoufalý. Po půl roce jsem měl opět čas se vrátit k Nette a hned jsem si aktualizoval jednu aplikaci na poslední verzi. Bohužel s tím nastalo pár problémů, které jsem odstranil, ale s jedním si nevím vůbec rady. Debugger Bar. Ať dělám co dělám, tak pořád vidím pouze panel času zpracování a přidělené paměti. Za boha nemůžu zobrazit tabulku Routování a předávaných proměných, stejně tak jako dotazy z SQL.

Snažil jsem se hledat v dokumentaci a zde, ale nenašel jsem nic co by pomohlo. Třeba to je blbost, ale i za ni díky.

Editoval heekon (6. 2. 2012 14:32)

heekon
Člen | 28
+
0
-

tam jsem se samozřejmě podíval úplně jako nejdřív… stále je něco špatně, asi levý ruce

nette:
		session:
			autoStart: smart

database:
			default:
				dsn: '%database.driver%:host=%database.host%;dbname=%database.dbname%'
				user: %database.user%
				password: %database.password%
				debugger: true
				explain: true

application:
			catchExceptions: true

container:
			catchExceptions: true

routing:
			routes:

security:

debugger:
			strictMode: TRUE
			bar:
					- IncludePanel
					- XDebugHelper('myIdeKey')
			blueScreen:
					- DoctrinePanel::renderException

už zoufalej pokus, ale bez úspěchu (cache je samozřejmě po X přemáznutá)

Editoval heekon (6. 2. 2012 14:59)

heekon
Člen | 28
+
0
-

Jan Tvrdík napsal(a):

Zkus https://forum.nette.org/…cnich-rezimu

jasný, to je dobrý na definici Produkčního/Vývojářského prostředí. To mne netrápí, protože mám na začátku filtr a jen konkrétní IPčka se dostanou na Nette a ty samozřejmě mohou vidět vývojářské prostředí s „laděnkou“ a „debugbarem“, což funguje, jen ten „debugbar“ je nekompletní … otázka je „proč?“ a „jak?“