Backtrack limit was exhausted

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
saimons
Člen | 293
+
0
-

Po nahrani na ostry server mi pro nacitani configurace $container = $configurator->loadConfig(__DIR__ . ‚/config.neon‘); vyskoci chyba: ette\Utils\RegexpException #2

Backtrack limit was exhausted (pattern: ~('[^'\n]*'|"(?:\\.|[^"\\\n])*")|([:-](?=\s|$)|[,=[\]{}()])|(?:#.*)|(\n[\t ]*)|([^#"',=[\]{}()<>\x00-\x20!`](?:[^#,:=\]})>(\x00-\x1F]+|:(?!\s|$)|(?<!\s)#)*(?<!\s))|(?:[\t ]+)~Ami)

Ja vim ze je to problem s nastavenim php.ini pcre.backtrack_limit, ale admin serveru se na to moc netvaril. Da se s tim jeste neco jineho udelat?

22
Člen | 1478
+
0
-

A to ti hlasí i sanboxovej config?? Pokud ne, tak to není problém serveru.. máš tam někde blbě mezeru nebo něco..

saimons
Člen | 293
+
0
-

Diky, mel jsi pravdu, sendboxo byl v pohode a nasel jsem tam pak jednu zapomenutou mezeru.