Statické ACL v modulární aplikaci – tutoriál
- Hafran
- Člen | 121
Nevíte někdo jak je na tom momentálně tento tutoriál, tedy v jaké
fázi dokončenosti se nachází?
Statické ACL
v modularnej aplikacii?
Jelikož mi po jeho doslovném přepsání laděnka vyhazuje chybu missing
item: database která pravděpodobně souvisí s popsanou chybou v nette:
ve foru
tak by mě zajímalo jestli je momentálně chyba ve mě, v tutoriálu, nebo v nette? Počkal bych si samozřejmě nejraději až bude tutoriál přemigrovaný jak se píše v hlavičce, ale dokumentace jistě není nejsilnější stránka Nette. ;)
- srigi
- Nette Blogger | 558
Dokoncil som zdrojaky, takze nedockavci mozu stahovat/studovat. Mam aj live demo, hesla do adminu:
- admin@example.com [admin]
- betty@example.com [pokus]
Tutorial dopisem vo volnom tyzdni po vianociach.
Editoval srigi (14. 1. 2012 23:03)
- duke
- Člen | 650
Není lepší zabezpečit i AdminModule\DefaultPresenter a v SecuredPresenter::startup metodě upravit redirekci na podmíněnou podle aktuálního presenteru? Např. takto:
} else {
if (!$this->user->isAllowed($this->name, $this->action)) {
$this->flashMessage('Access denied. You don\'t have permissions to view that page.', 'danger');
if ($this->name === 'Admin:Default' && $this->action === 'default'
|| !$this->user->isAllowed('Admin:Default', 'default')) {
$destination = 'Auth:login';
} else {
$destination = 'Default:';
}
$this->redirect($destination);
}
}
Potom nebude třeba mít duplicitní kód v SecuredPresenteru a DefaultPresenteru a navíc bude možné kontrolovat přístup i k DefaultPresenteru přes ACL.
Mimochodem, máš tam typo ve slůvku „denied“ (v obou třídách).
Editoval duke (22. 12. 2011 12:11)
- Hafran
- Člen | 121
srigi napsal(a):
Dokoncil som zdrojaky, takze nedockavci mozu stahovat/studovat. Mam aj live demo, hesla do adminu:
- admin@example.com [admin]
- betty@example.com [pokus]
Tutorial dopisem vo volnom tyzdni po vianociach.
Díky, jakožto nedočkavec jsem si je už stáhnul a zprovoznil. ;) Jediná chybka je že nejsou nastaveny na nejnovější nette, a neon mi házel chybu, ale nebyl to problém přepsat. Jinak chci ještě poděkovat za použití stylopisu http://twitter.github.com/bootstrap neměl jsem o tom dodnes páru a nechápu jak je to možný. :)