Podivna chyba: Interface ‚IPresenterResponse‘ not found'

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
RichardT
Člen | 43
+
0
-

Zdravim,

stiahol som si projekt, urobil v nom zopar zmien v sablonach a tie potom uploadol na server (pouzivam NetBeans), ale po uploadnuti cely projekt prestal chodit! Vypisuje mi nasledovnu chybu:

PHP Fatal error:  Uncaught exception 'FatalErrorException' with message 'Interface 'IPresenterResponse' not found' in .../libs/Nette/Application/Responses/RedirectingResponse.php:21

Najprv ma apadlo ze moze by nieco s RobotLoaderm, tak som zmazal cache a skontroloval ci je povoleny v config.ini, ale zda sa ze vsetko je v poriadku

service.Nette-Loaders-RobotLoader.option.directory[] = %appDir%
service.Nette-Loaders-RobotLoader.option.directory[] = %libsDir%
service.Nette-Loaders-RobotLoader.run = TRUE

co s tym?
Dakujem!

RichardT
Člen | 43
+
0
-

Do suborov libs/Nette/application/Rersponses/RedirectingResponse.php a RenderResponse.php som pridal kod require_once(__DIR__ . '/../IPresenterResponse.php'); #NASTY a zrazu zacal projekt bez problemov (dufam) behat.

Snazil som sa detekovat pricinu: Pozeral som si subor temp/c-Nette.RobotLoader/_blablabla158487 a ziadna zmienka o IPresenterResponse sa v nom nenachadza! Ale napr. IPresenterLoader.php aj IPresenter.php, ktore su z rovnakeho priecinku sa tam nachadzaju. Problem teda pravdepodobne tvori tento konkretny subor. Ale preco, to fakt nemam sajnu, prava aj vlastnika ma nastavene rovnako ako ostatne subory.

Verzia nette nieje najnovsia: Nette Framework 0.9.7 (revision a129d4a released on 2011–02–03)

Editoval RichardT (1. 12. 2011 23:43)

22
Člen | 1478
+
0
-

smazal si cache??

RichardT
Člen | 43
+
0
-

ano, mam to napisane v 1. prispevku

zener
Člen | 17
+
0
-

Vyřešil jsi to nějak nakonec?

Stává se mi to totiž taky, stejně tak kolegovi. Pokud mluvíme o stejné chybě, problém je v NetBeans. Často se mi stává, že při uploadu/downloadu projektu právě skrze NetBeans se ztrácí soubory. Prostě se smažou.

Je to známá a zdokumentovaná chyba, bohužel stále bez opravy. Proto prosím o hlasování v bugzille, aby vývojáři co nejrychleji toto napravili, díky.
http://netbeans.org/…show_bug.cgi?…