Multijazyčnost – nastavení aktuálního jazyka

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
PetrNovotny
Člen | 5
+
0
-

Ahoj, zajímalo by mě kam a kde nastavujete aktuální jazyk aplikace. Zřejmě si nevystačim s persistentním parametrem presenteru. O co mi jde:) – před spuštěním samotného presenteru registruju různé služby, kde už potřebuju aktuální jazyk znát – např. při použití Doctrine a Gedmo translatable, kde nastavuju aktuální locale. Konkrétně, spustím router, který leze do db, takže se vytvoří entityManager, ten má ale v továrně právě konfiguraci Gedma, kde se nastaví aktuální jazyk. Ten se ale nemá odkud vzít. Napadlo mě, že by router před použitím entityManageru nastavil aktuální jazyk jako parametr do kontejneru, ale moc se mi to tak nelíbí:) Nemáte s tímhle někdo zkušenost?

Nox
Člen | 378
+
0
-

Zdravim, podle mě to nastavení kontejneru je v pořádku, parameters jsou prostě parametry aplikace a aktuální jazyk rozhodně parametr je

Editoval Nox (25. 11. 2011 11:35)

PetrNovotny
Člen | 5
+
0
-

Dík za odpověď. Mě taky přijde v pořádku to nastavení do kontejneru, jenom se mi moc nelíbí to, že to nastavuje Router.. ale asi to moc jinak nepujde