Redakční systém v NETTE-pomoc prosím

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
lukask
Člen | 1
+
0
-

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo by mi byl ochotný pomoc při tvorbě redakčního systému pomocí Nette. Základní kostruktu propojenou s mysql databází mám, ale chtěl bych využít všech možností Nette. Lepšího zabezpečení při přihlašování a mnoho dalších věcí, se kterými si zatím nedokážu poradit…
Děkuju

JuniorJR
Člen | 181
+
0
-

Asi budeš muset být kapku konkrétnější, s čím konkrétně potřebuješ poradit. Nejlépe popiš nějaký svůj problém, na který si narazil. Navíc si myslím, že vymýšlet kolo nemá příliš velký smysl (nejedná-li se o CMS se specifickým použitím).

Pro začátek můžeš zkusit vyhledávání na fóru ;)

ic
Člen | 430
+
0
-

Redakční systémy pod nette jsou už minimálně 3. Tedy jsou v různých stádiích vývoje, ale jsou každopádně už natolik daleko, že začínat zase od začátku by asi nemělo smysl… lepší si vybrat nějaký ze stávajících a udělat fork, nebo se přidat k vývoji.

Tharos
Člen | 1030
+
0
-

@ic: Vyjmenuj mi tři CMS systémy nad Nette, které lze v současné době někde volně získat (proprietárních budou tipuji desítky), nainstalovat a provozovat :) (a nepočítej prosím NanoCMS, které – nic ve zlém – umít tak 5% z toho, co by CMS systém měl minimálně umět). Nemyslím to nijak zle! Dost možná mi nějaký systém někde uniká.

Z těch, o kterých vím, se v popsaném stavu nachází pouze Venne:CMS. Tedy jeden systém. :)

Editoval Tharos (21. 11. 2011 12:56)

pepakriz
Člen | 246
+
0
-

Z těch, o kterých vím, se v popsaném stavu nachází pouze Venne:CMS. Tedy jeden systém. :)

Kéž by tomu tak bylo i na mém localhostu :D.

@lukask: Pokud máš chuť nahlédnout na Venne:CMS, stačí mě kontaktovat a budu nápomocen. Současná wiki není moc aktuální. (github koukám taky ne, budu s tím muset něco udělat!)

ic
Člen | 430
+
0
-

Tharos napsal(a): …

Píšu že jsou v různém stádiu vývoje. XD Přesto je na nich ale už hodně práce a myslím že je to rozhodně lepší si vzít něco takovéhoto nekompletního a pokračovat v tom, než začínat znovu od začátku. Všechny 3 CMS o kterých já vím mají ‚pevné základy‘ což je pro budoucí pokračování výhoda, ale stojí to hodně času. Kdyby se vykašlali na ACL přihlašování, možnosti jak přidat nějaké moduly/pluginy a dělali především na frontendu který je vidět určitě by se o nich mnohem více mluvilo a více lidí by je používalo. Z dlouhodobého hlediska by to ale byl asi problém.