Databaze neni propojena behem akci

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
neznalek
Člen | 60
+
0
-

Ahoj,

rozbalil jsem si priklad CD Collection. Vsechno funguje dobre, prihlaseni, a prochazeni albu, ale kdyz chci editovat, nebo smazat zaznam zahlasi to chybu: SQLSTATE[HY000]: General error: 1 SQL logic error or missing database search.

Nevite kde je chybka? Nic jsem nemenil ale i tak mi to nejde.. Chtel bych se podivat jak funguje ten novy db layout v nette ale prave mi nefunguje priklad.. Diky

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

V rámci výchovy přispěvatelů budu trvat na zaslání klikatelné podoby laděnky :)

Editoval HosipLan (5. 9. 2011 16:10)

22
Člen | 1478
+
0
-

@HosipLan: sháníš hesla k databázím? :-)

Editoval 22 (5. 9. 2011 16:40)

neznalek
Člen | 60
+
0
-

Ja nemam chybu: Access denied for user ‚neco.c.3‘@'localhost' (using password: NO)

Ale: SQLSTATE[HY000]: General error: 1 SQL logic error or missing database search.

Primo v prikladu z archivu kde jsou knihovny v nette..

Editoval neznalek (5. 9. 2011 16:52)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

@**22**: hehe, ani jsem nedoufal :D Pokud by se mu to v pohodě připojilo, tak by to hesla nemělo ukázat. Doufejme, že se tam dá připojit jen z localhostu :)

@**tr.**: příště si tam schovej heslo :) Nebude to průser u mysql? zkus to bez dibi, pokud to nepůjde, tak je něco hodně špatně :D

@**neznalek**: SQLSTATE[HY000]: General error: 1 SQL logic error or missing database search. může být chyba v dotazu, nebo nemáš vůbec připojenou databázi. Ukaž dotaz na jakém to umírá a hlavně se přesvědč, že jsi správně připojen k databázi.