formuláře bez nette – prosím o upload

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
lvq
Člen | 47
+
0
-

zdravím,
mohl by mně někdo prosím uploadnout samostatné formuláře z nette pro PHP 5.2. Link, co jsem zde na foru našel je bohužel mrtvý. Celé Nette použít nemůžu, protože na hostingu je malej memorylimit.
Predem moc dik za ochotu

22
Člen | 1478
+
0
-

si akorát zkopiruj adesář Forms z distribuce, to by mělo stačit.

Editoval 22 (30. 8. 2011 17:02)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Stačit to rozhodně nebude, formuláře jsou závislé na několika dalších třídách.

Máš dvě řešení:

• stáhneš celé Nette a do aplikace nahraješ minifikovanou verzi a budeš ji používat. Její načtení tě zase tak nezatíží. Pokud nenačítáš kvanta dat z databáze, vůbec ti její přítomnost vadit nebude.
  • stáhneš celé Nette a do aplikace nahraješ plnou verzi. Načtením Nette\loader.php se ti zapne loader, který načítá jenom třídy, které zavoláš. Takže nikdy nebudeš mít v paměti celý framework. Velikost zdrojáků nepřesahuje 0,5MB, takže jeho přítomnost by diskovému limitu vadit neměla.
Nox
Člen | 378
+
0
-

@**HosipLan** Píše o memory limitu, takže pokud celé Nette je moc náročné tak minified verze už tuplem

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Přečti si znovu co jsem napsal :) Jedna si myslím, že minified verze není problém, ani na shared hostingu, kde máš limit 16MB a není problém mít neminifikovanou verzi a načítat jen co je potřeba. Což jsem taky zmiňoval :)