Nechce se mi načíst Nette
- tomis
- Člen | 8
Dobrý den,
tak už se mi konečně podařilo udělat si webový server. A hned se mi
objevil další problém. Podle Tomášova videa http://www.youtube.com/watch?… jsem si vytvořil
priklad.php, ale ikonka Nette se mi neobjeví.
Děkuji za odpověď
- tomis
- Člen | 8
pilec napsal(a):
A co se ukáže místo toho?
Objekt nenalezen!
Požadované URL nebylo na tomto serveru nalezeno. Pokud jste zadal(a) URL ručně, zkontrolujte, prosím, zda jste zadal(a) URL správně, a zkuste to znovu.
Pokud si myslíte, že toto je chyba serveru, kontaktujte, prosím,
webmastera.
Error 404
localhost
12.8.2011 11:46:13
Apache/2.2.17 (Win32) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8o
PHP/5.3.4 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1
- 22
- Člen | 1478
Já bych rád upozornil, i když mě za to někdo seřve určitě zase, že toto je Nette forum, a tvoje problémy evidentně souvisí úplně s něčím jiným, než s Nette a doporučil bych ti se přesunout na tutu diskuzi, kde určitě najdeš odpovědi na svoje otázky okolo instalace serveru apod.
- tomis
- Člen | 8
22 napsal(a):
Já bych rád upozornil, i když mě za to někdo seřve určitě zase, že toto je Nette forum, a tvoje problémy evidentně souvisí úplně s něčím jiným, než s Nette a doporučil bych ti se přesunout na tutu diskuzi, kde určitě najdeš odpovědi na svoje otázky okolo instalace serveru apod.
Když se mi nechce načíst Nette, tak dělám špatně, když zakládám topic na Nette foru?:-0
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Ano, protože to není problém Nette. Ty vůbec nerozumíš webovým serverům a pravděpodobně ani základům PHP. Říkám to nerad, ale měl by jsi se opravdu přesunout na jiné fórum. Až budeš umět základy jazyka pak se můžeš učit Nette.
Nevidím důvod, proč by tě někdo z místních měl „vodit za ručičku“ přes nastavení IDE, webserveru a základů PHP. Tyto věci se můžeš naučit sám a nečekat, až ti někdo odpoví na fóru.
Až budeš mít skutečný problém, o kterém budeš vědět, že souvisí s Nette, pak ti rád poradím.