Finder napojit na ftp stream

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
h4kuna
Backer | 740
+
0
-

Ahoj prosim vas poradte mi jestli je mozne napojit Nette\Finder na ftp stream pres registerStreamWrapper?? Mě se to nedaří

Kdyz to jde napojit na Zend_Service_Amazon_S3 stream… tak si myslim ze ftp taky?

Nebo se k tomu musí napsat nejaký api?

Editoval matata (1. 8. 2011 13:37)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Amazon S3 stream je služba, na kterou je napsaný ten zend wrapper, který se chová jako lokální filesystem. To FTP neumí. Takže asi ano, bude potřeba wrapper, který bude ve výsledku velice kontraproduktivní.

Koukni sem: https://github.com/…e/master/Ftp

paranoiq
Člen | 392
+
0
-

<blbost>myslím, že si oba pletete pojmy stream a filesystém. na emulaci filesystému (adresáře, oprávnění…) žádný stream wrapper nestačí. ten slouží jen k manipulaci s obsahem jednotlivých souborů. se streamy Finder vůbec nepracuje

bylo by třeba napsat implementaci RecursiveDirectoryIterator'u pro FTP a možná pár dalších věcí</blbost>

EDIT: omlouvám se za matení. netušil jsem, že streamy implementují i adresářový přístup

Editoval paranoiq (9. 8. 2011 13:30)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Předpokládám, že když implementuješ a registruješ stream wrapper, jako je Safestream v nette, tak nad tím můžeš hledat ve finderu. Nebo ne?

//edit: Máš pravdu, ono to tak jednoduché nebude :))

Editoval HosipLan (2. 8. 2011 8:48)

h4kuna
Backer | 740
+
0
-

Jeste jsem nic nezacal implementovat jen jsem si hral s myslenkou :)

h4kuna
Backer | 740
+
0
-

Ftp od Davida pouzivam.

LM
Člen | 206
+
0
-

PHP stream wrapper pro FTP přece má, tak proč ho psát znovu?

<?php
Nette\Finder::findFiles('*')->in('ftp://ftp.debian.org/debian/') // všechny soubory na FTP
?>
h4kuna
Backer | 740
+
0
-

LM napsal(a):

PHP stream wrapper pro FTP přece má, tak proč ho psát znovu?

Jsem nevedel.