Umírající prohlížeč na přesměrování – Chyba 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Server ukončil spojení, aniž by odes

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Ahoj, už několik hodin tady dumpuju a stejně jsem v koních.

if ($this->authenticate($code)) {
	$this->redirect('Waterpool:Homepage:');
}

$this->redirect('default');

Prohlížeč mi není schopný přesměrovat. Komunikace probíhá takto. Hlavička se odešle, vrací se i html pro přesměrování

$ curl -v http://example.cz/fp/Bonus/www/turist
* About to connect() to example.cz port 80 (#0)
*   Trying 10.0.0.2... connected
* Connected to example.cz (10.0.0.2) port 80 (#0)
> GET /fp/Bonus/www/turist HTTP/1.1
> User-Agent: curl/7.18.2 (x86_64-pc-linux-gnu) libcurl/7.18.2 OpenSSL/0.9.8g zlib/1.2.3.3 libidn/1.8 libssh2/0.18
> Host: example.cz
> Accept: */*
>
< HTTP/1.1 302 Found
< Date: Mon, 18 Jul 2011 13:52:36 GMT
< Server: Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.3.6-6~dotdeb.0 with Suhosin-Patch
< X-Powered-By: Nette Framework
< Set-Cookie: PHPSESSID=i6i87mr4memjm8ma3sbuiecdi4; path=/; HttpOnly
< Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
< Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
< Pragma: no-cache
< Set-Cookie: PHPSESSID=i6i87mr4memjm8ma3sbuiecdi4; path=/; httponly
< Set-Cookie: nette-browser=w5e4fozxav; path=/; httponly
< Set-Cookie: PHPSESSID=95rt1o9rtvr0ah43sn5sk0p9q7; path=/; HttpOnly
< Location: http://example.cz/fp/Bonus/www/waterpool/
< Vary: Accept-Encoding
< Transfer-Encoding: chunked
< Content-Type: text/html
<
<h1>Redirect</h1>

<p><a href="http://example.cz/fp/Bonus/www/waterpool/">Please click here to continue</a>.</p>



<!-- Nette Debug Bar -->



<div id="nette-debug"></div>

<script>

Prohlížeš mi umře na

Nebyla přijata žádná data Stránku nelze načíst, protože server neodeslal žádná data.
Chyba 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Server ukončil spojení, aniž by odeslal jakákoli data.

Pokud se s tím někdo už setkal, ocenil bych jakoukoliv pomoc :)

Editoval HosipLan (18. 7. 2011 16:05)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Další poznatek. Pokud vypnu laděnku, tak to nevrátí vůbec nic

$ curl -v http://example.cz/fp/Bonus/www/turist
* About to connect() to dev.d3net.cz port 80 (#0)
*   Trying 10.0.0.2... connected
* Connected to example.cz (10.0.0.2) port 80 (#0)
> GET /fp/Bonus/www/turist HTTP/1.1
> User-Agent: curl/7.19.7 (x86_64-pc-linux-gnu) libcurl/7.19.7 OpenSSL/0.9.8k zlib/1.2.3.3 libidn/1.15
> Host: example.cz
> Accept: */*
>
* Empty reply from server
* Connection #0 to host example.cz left intact
curl: (52) Empty reply from server
* Closing connection #0
voda
Člen | 561
+
0
-
Sice jsem se s tím nikdy nesetkal, ale
chová se to takhle ve všech prohlížečích?
co to vrací podle access logu?
Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Nakonec jsme na to přišli, podle všeho špatná verze apache2 nebo PHP53, podezříváme konkrétně suhosin. Protože na jiných strojích to funguje v pohodě :)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Update: aplikace umírá náhodně na různých chybách v syntaxi, místo aby řvala laděnka. Například při volání metody nad proměnnou co obsahuje pouze NULL, apod.

Zatím v těch 324 nevidím žádnou souvislost, admina asi brzo zaškrtím…

Editoval HosipLan (9. 8. 2011 8:35)

Xavy
Člen | 8
+
0
-

Nějaké nové poznatky? Já zjistil, že při každém restartu webového serveru web běží alespoň den, poté opět 324.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Docela zásadní poznatek: po nainstalování vlastnoručně kompilovaného PHP a nginx to šlape jako po másle. Nemám sílu ani čas řešit bugy v PHP.

na1k
Člen | 288
+
0
-

Zrovna včera jsem to řešil taky a pokud máš vlastní server, určitě bych se zbavil Suhosinu. Můj tip je, že to pak bude šlapat jako hodinky :)

Jelen
Člen | 18
+
0
-

Jedu podle quickstartu, hned po nakopírování mi laděnka hlásí:

mkdir(): Permission denied

což je v pořádku, povolím zápis do složek log a temp, olá, vidím stránku Congratulations!
Když pak ale udělám chybu (např smažu s z class v HomepagePresenter) Chrome hlásí už jen:

Chyba 324(net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Server ukončil spojení, aniž by odeslal jakákoli data.

Nevíte kde může být problém? bootstrap je výchozí:

<?php

// Load Nette Framework or autoloader generated by Composer
require __DIR__ . '/../libs/autoload.php';


$configurator = new Nette\Config\Configurator;

// Enable Nette Debugger for error visualisation & logging
$configurator->setDebugMode(TRUE);
$configurator->enableDebugger(__DIR__ . '/../log');

// Enable RobotLoader - this will load all classes automatically
$configurator->setTempDirectory(__DIR__ . '/../temp');
$configurator->createRobotLoader()
	->addDirectory(__DIR__)
	->addDirectory(__DIR__ . '/../libs')
	->register();

// Create Dependency Injection container from config.neon file
$configurator->addConfig(__DIR__ . '/config/config.neon');
$configurator->addConfig(__DIR__ . '/config/config.local.neon', $configurator::NONE); // none section
$container = $configurator->createContainer();

return $container;
DOBss
Člen | 24
+
-1
-

Filip Procházka napsal(a):

Update: aplikace umírá náhodně na různých chybách v syntaxi, místo aby řvala laděnka. Například při volání metody nad proměnnou co obsahuje pouze NULL, apod.

Zatím v těch 324 nevidím žádnou souvislost, admina asi brzo zaškrtím…

rovnaký problém mávam ja bežne… keďže ide o servery pracovné, dajak veľmi som to neriešil a chybu našiel vždy raz dva, keďže pracujem postupne… ale thx za tip, idem napíšem prevádzkovateľovi ;]

thx again

DOBss
Člen | 24
+
0
-

BTW – ale vlastne ak viete čo robíte, tak Vám to môže byť ukradnuté… ladenka je fajn ;], ale mne napr. vystačí aj konzola (alebo production mode)

php -l program.php

a máte chybovú hlášku

Editoval DOBss (30. 12. 2012 23:06)