nefunkčný odkaz s parametrom ID

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
erzzo
Člen | 49
+
0
-

Zdravim, som začiatočnik v nette a mam problem urobit funkčny odkaz tak, že nim poslem aj id.
mam odkaz

<a n:href="Hotel:edit, $hotel -> id_hotel">edit</a>

chcem na edit.latte poslat aj id hotelu a nasledovne ho načitat jeho informacie do formularu aby sa text dal editovať. Snad to robim dobre. Vo html mi zobrazuje taku chybu:

error: Unable to pass parameters to action ‚Admin:Hotel:edit‘, missing corresponding method.

Robim to v admin časti ale nejde mi to ani vo frontende. A routy v bootstrep.php mam nastavene takto:

<?php
	$router[] = new Route('index.php', 'Front:Home:default', Route::ONE_WAY);

	$router[] = $adminRouter = new RouteList('Admin');
	$adminRouter[] = new Route('admin/<presenter>/<action>[/<id>]', 'Home:default');

	$router[] = $frontRouter = new RouteList('Front');
	$frontRouter[] = new Route('<presenter>/<action>[/<id>]', 'Home:default');
?>

Kde je problem ? ďakujem

Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

Zkus rovnítko

<a n:href="Hotel:edit, $hotel -> id_hotel">edit</a>
<a n:href="Hotel:edit, hotel => $id_hotel">edit</a>

Editováno

Editoval Mikulas Dite (28. 6. 2011 23:54)

erzzo
Člen | 49
+
0
-

ked to skusim tak tak mi vyhodi chybu: Illegal offset typ

<?php
a href="<?php echo Nette\Templating\DefaultHelpers::escapeHtml($control->link("Hotel:edit", array($hotel => 'id_hotel')))
?>
bazo
Člen | 620
+
0
-

a co tak to zapisat normalne

<?php
<a n:href="Hotel:edit, hotel => $id_hotel">edit</a>
?>
Mikulas Dite
Člen | 756
+
0
-

Aha, to jsme si ani nevšimnul, jak jsme zahlídnul mínusko dál jsem to nezkoumal. Máš recht.

joe
Člen | 313
+
0
-

Vlastně to můžeš ještě zkrátit

<a n:href="Hotel:edit $id_hotel">edit</a>

Editoval joe (28. 6. 2011 23:58)

erzzo
Člen | 49
+
0
-

už mi to ide, díki pekne :)

Editoval erzzo (29. 6. 2011 0:00)