Představení webhostingu cHost.cz

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
cHost.cz
Člen | 6
+
0
-

Dobrý den,

rádi bychom Vám touto cestou představili náš webhosting cHost.cz. Naši představu jsme realizovali necelé 2 roky. Nešli jsme cestou několika typů tarifů s různými službami, ale cestou jednoho tarifu, kde si tarif nakonfigurujete přesně podle Vašich představ.

Naše nabídka:

  • diskový prostor pro internetové stránky od 500MB do 5GB
  • SSH přístup do konzole pro admina, SFTP účty, veřejné klíče pro přihlašování
  • PHP 5.3.x, MySQL 5.1.x (plánujeme 5.5.x)
  • vzdálené připojení do MySQL přes SSH
  • ImageMagick přes exec() nebo jako rozšíření imagick
  • PHP memory_limit až 72MB, safe_mod off, upload 32MB – vybraná nastavení lze měnit přímo v administraci
  • samozřejmě zelený Nette Checker
  • Subversion SVN (privátní, repozitáře lze spravovat přes SSH)
  • diskový prostor pro MySQL 0MB až 500MB, počet databází až 10, 1 databáze může mít až 100MB
  • diskový prostor pro emaily 0MB až 5GB, počet schránek až 100, počet aliasů až 100, automatické odpovědi, upozornění přes SMS
  • plánovač úloh v intervalech 5, 15, 30 a 60 minut, následně v přednastavené intervaly 1 den, 1 týden, 1 měsíc
  • přístup k logům serveru přes SFTP nebo administraci (lze filtrovat dle zadaných kritérií)
  • okamžitá obnova webu či databáze ze zálohy v administraci stejně jako možnost stažení
  • automatické subdomény, vlastní chybové stránky, provoz s www. nebo bez, přesměrování domény na určitou adresu, HTTPS (momentálně s naším certifikátem, plánujeme certifikát od uznávané CA), statistiky návštěvnosti podobné Google Analytics

Cílíme na zákazníky, kteří ocení individuální přístup (veškeré parametry lze po dohodě změnit, navýšit či snížit) za férové ceny.

Najdete nás na cHost.cz nebo na facebooku

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

PHP memory_limit až 72MB

jenom 72MB? To je dost málo…

Subversion SVN (privátní, repozitáře lze spravovat přes SSH)

Git by nebyl?

diskový prostor pro MySQL 0MB až 500MB, počet databází až 10, 1 databáze může mít až 100MB

Tohle jsem vskutku nepochopil, co získám, pokud budu mít 10 databází roztroušených po 100MB a nebude proto možné držet mezi tabulkami integritu pomocí vzdálených klíčů? (cílíte na více menších aplikací na jednom hostingu? fórum v jedné, wordpress v druhe…?)

Ale na blogísek dobrý :)

cHost.cz
Člen | 6
+
0
-
  1. Pokud byste potřeboval navýšit memory_limit, nevidíme problém na hodnotu 128MB.
  2. Git by nebyl.
  3. Není databáze jako databáze. Špatně navrhnutá databáze o velikosti 100MB je katastrofa. Ovšem pokud databáze bude mít kvalitní návrh, nevidíme problém navýšit limit ze 100MB na celých 500MB (klidně i více, pokud by bylo potřeba). Vše je o domluvě.

Editoval cHost.cz (27. 6. 2011 13:20)

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

To už zní lépe :) Jenom toho gitu škoda, když je to záležitost na odpoledne.

cHost.cz
Člen | 6
+
0
-

Pro všechny zákazníky máme prázdninovou slevu 20% na webhosting.

Editoval cHost.cz (30. 6. 2011 23:21)

Vladimír Kocourek
Člen | 8
+
0
-

A co domény 2. řádu? Je to určené pouze pro jednu, nebo pro více či neomezeně?

cHost.cz
Člen | 6
+
0
-

Webhostingový tarif je určen pro jednu doménu 2. řádu. V administraci lze spravovat více webhostingových tarifů pod jedním zákaznickým účtem. Domény lze přímo z administrace nechávat přesměrovávat na domény jiné (301 Redirect).

Pokud byste u nás chtěl provozovat 2 a více domén, kontaktujte naši technickou podporu a domluvte si množstevní slevu (sleva se bude odvíjet od Vašich představ a cen tarifů)

Edit:
Od dnešního dne lze u nás provozovat webhosting na IDN doménách (včetně mailových služeb).

Editoval cHost.cz (1. 7. 2011 9:45)

cHost.cz
Člen | 6
+
0
-

Dnešním dnem zavádíme několik novinek pro naše zákazníky:

  • memory_limit lze v administraci nastavit až na 128MB (po dohodě lze i více)
  • GIT s rozhraním Gitweb přes HTTP (více uživatelů) i SSH (1 uživatel), repozitáře lze spravovat přes SSH
  • veškeré naše weby přes HTTPS mají certifikát od důvěryhodné certifikační autority
  • zákazníci mají možnost provozovat své weby přes HTTPS s vlastními certifikáty na své doméně

Více na cHost.cz

cHost.cz
Člen | 6
+
0
-

Od dnešního se se můžeme pochlubit:

  • PHP 5.3.8
  • MySQL 5.5

Více na cHost.cz