Nefunkčný sandbox pričom requirements checker hlási OK
- HausO
- Člen | 3
imho nedostatok info na vyriesenie
skus teda:
- vymazat: temp/btfj.dat, temp/cache/*, log/* (doporucujem pri kazdej zmene konfiguracie, tiez skontroluj prava na zapis)
- porovnaj si phpinfo() vypisy
- skontroluj cestu k app/ (www/index.php)
- skus ladenku, skontroluj logy, pripadne vypisovanie chyb cez display_errors On a error_reporting 2047 (ini_set alebo v .htaccess)
- zisti nastavenie apache, hlavne allowoverride a options pre tvoj adresar
v pripade problemov skus poskytnut viac informacii…
Editoval HausO (11. 7. 2011 18:57)
- andy24
- Člen | 2
Souhlasím se Santasem. Mám stejný problém při zkoušení SendBoxu. Jsem v Nette NewBee, ale myslím si, že podle forá se to hodně podobá chybě popsané ZDE: "":https://forum.nette.org/…robot-loader#….
Za tímto účelem jsem testoval:
- Nette Framework 2.0-beta pro PHP 5.3 se jmennými prostory
- (Nightly Build) (Nette Framework 2.0-beta (revision d2c39f5 released on 2011–07–02))
a všude je ta sama chyba.
Zatím jsem se nedostal k tomu, abych komparoval RobotLoader mezi verzí 0.9.7c a 2.0 ani jsem nedohledával v changelogu změnu podle výše zmíněného odkazu. Věřím že se jedná o obdobnou chybu jako u výše zmíněného příspěvku.
Za sebe jsem pro účely studia řesil tento problém, že jsem si
abstraktní třídu ,BasePresenter, dotáhl v bootstrapu ručně.
<?php require __DIR__ . ‚/presenters/BasePresenter.php‘; ?>
Snad se na to nějaká zodpovědná osoba mrkne aby tak pomohla nováčkum.
Za sebe předem moc diky.
- andy24
- Člen | 2
Tak za mě musím říct, že u sebe jsem tento problém vyřešil. Vůbec to nebyl problém v NETTE, ale měl jsem problém s tím že WEB server mám pod virtuální mašinou (linux) a data WWW rootu sdílím přes VBOX share do W7 a nějak docházelo k zamikaní a zamezovaní přístupu k souborům. RobotLoader tudiz neviděl soubor s příslušnou třídou a tak si ji nemohl o indexovat.
Funguje to v pořádku jak v Bete tak Nightly Buiíldu. Prosím berte moji předchozí zprávu jako HOXE.
Díky.