co poslat jako ukazku kodu
- Šaman
- Člen | 2659
To je dost induviduální, ale za ideál bych považoval něco, co se dá spustit – např. na skeletonu nějaká práce s modelem, nebo komponenta – třeba ta galerie, tam nepotřebuješ nutně databázi. Tohle by ses měl spíše zeptat toho, komu budeš práci posílat. Samozřejmě záleží i na tom, jakou pozici budeš plnit. Jestli víc frontend, tak bych poslal něco a ajaxem, jestli víc core programování, tak např. ukázku modelu a přístupu k datům.
Nicméně tohle téma tu je dost offtopic, ideální by bylo přesunout ho do Různé. Není to totiž vůbec specifické pro Nette.
- Filip Procházka
- Moderator | 4668
Posledně jsem slyšel od nadřízeného něco jako „Proč všichni sakra posílají třídu na práci s databází?“ Takže za mě, neposílej třídu na práci s databází :D
Ideálně nějaký kousek modelu/entity/složitější komponenty. Něco kde využiješ pokročilé možnosti nette :)
- arron
- Člen | 464
Hele, ja vzdycky rikam, at mi poslou lidi neco, co charakterizuje jejich programovaci styl…jestli je to trida pro praci s databazi, tak budis. Mimochodem zrovna na tride pro praci s databazi se toho docela dost pozna:-) Osobne bych volil neco, o cem mas pocit, ze jsi to vyresil velmi elegantne. Nebo muzes vzit nejakou logickou cast, treba galerie, a poslat vsechno, co se tyka galerie (model pro pristup k db, presenter pro zobrazovani galerie a nejakou jednu sablonu, popripade treba jeste nejaky modul, ktery to pouziva). Kod by jsi idealne nemel uz dale upravovat (stejne se to nakonec pozna) a pak se muzes uz jenom modlit;-)