co poslat jako ukazku kodu

Upozornění: Tohle vlákno je hodně staré a informace nemusí být platné pro současné Nette.
crooks
Člen | 3
+
0
-

Dobrý den,

rád bych žádal o práci v nette, ale je tam žádost o ukázku kódu.
Co by bylo podle Vás nejlepší s jak rozsáhlé to má být. Nebo by jste přímo vytvořily něco zvlášť.
Mám různé věci jako galerie, ukládání zboží…Děkuji za nápady

Šaman
Člen | 2659
+
0
-

To je dost induviduální, ale za ideál bych považoval něco, co se dá spustit – např. na skeletonu nějaká práce s modelem, nebo komponenta – třeba ta galerie, tam nepotřebuješ nutně databázi. Tohle by ses měl spíše zeptat toho, komu budeš práci posílat. Samozřejmě záleží i na tom, jakou pozici budeš plnit. Jestli víc frontend, tak bych poslal něco a ajaxem, jestli víc core programování, tak např. ukázku modelu a přístupu k datům.

Nicméně tohle téma tu je dost offtopic, ideální by bylo přesunout ho do Různé. Není to totiž vůbec specifické pro Nette.

Filip Procházka
Moderator | 4668
+
0
-

Posledně jsem slyšel od nadřízeného něco jako „Proč všichni sakra posílají třídu na práci s databází?“ Takže za mě, neposílej třídu na práci s databází :D

Ideálně nějaký kousek modelu/entity/složitější komponenty. Něco kde využiješ pokročilé možnosti nette :)

crooks
Člen | 3
+
0
-

To Šaman Diky ale pravě mě to specificke přijde. Už jen proto, že si dokážu v oop všechno „narvat“ do jednoho php max dvou tří, ale v Nette je to přece jen trošku jinak propojene a struktura všeho dohromady mi přijde důležitější, než ukázka jedné menší části.

22
Člen | 1478
+
0
-

…jak to myslíš narvat do jednoho PHP? Tohle je trochu o MVC/MVP, tak jestli jsi v tom zatím nic nedělal, tak nevím, jestli to není marná snaha.

crooks
Člen | 3
+
0
-

22
Spatne jsi me pochopil Rikam ze jde do jednoho soubotu php narvat vse(pripojeni k db vypsani nejaky vypis,lehci CSS,+JS), ale nette je lepsi a specificke prave v tom, ze si to spravne rozdelis.MVC..Nechci vytvaret flame Odpoved mam diky

arron
Člen | 464
+
0
-

Hele, ja vzdycky rikam, at mi poslou lidi neco, co charakterizuje jejich programovaci styl…jestli je to trida pro praci s databazi, tak budis. Mimochodem zrovna na tride pro praci s databazi se toho docela dost pozna:-) Osobne bych volil neco, o cem mas pocit, ze jsi to vyresil velmi elegantne. Nebo muzes vzit nejakou logickou cast, treba galerie, a poslat vsechno, co se tyka galerie (model pro pristup k db, presenter pro zobrazovani galerie a nejakou jednu sablonu, popripade treba jeste nejaky modul, ktery to pouziva). Kod by jsi idealne nemel uz dale upravovat (stejne se to nakonec pozna) a pak se muzes uz jenom modlit;-)